Talentul tău merită să fie cunoscut!

This article is available only in Romanian.

Richard Cook spunea că este cel mai bun moment în istorie pentru a fi actor, de ce? Pentru că acum totul se face global cu ajutorul internetului, ai multe resurse de expunere către un public tot mai larg.

Chiar și așa, mulți profesioniști intră într-un con de umbră din cauza lipsei unui proces clar de promovare și expunere.

Nu e suficient să trimiți mail-uri de prezentare la contact@... la fel cum este total inutil să trimiți același mail mai multor producători sau case de producție.

Înainte să pornești procesul de promovare și branding personal asigură-te că ai toate uneltele necesare.

Nu e nimic mai frustrant decât să te chinui să intri în legătură cu un producător sau regizor și, după ce ai făcut toate eforturile posibile, să nu ai un video de prezentare (de exemplu) sau un profil profesional bine completat.

Până la urmă, chiar dacă experiența și talantul tău te recomandă pentru un proiect, procedurile sunt menite să eficientizeze munca tuturor. Prea puțini au timp să facă săpături pe internet, să te caute, dacă tu nu îi ajuți deloc.

Primul pas ar fi să-ți construiești complet profilul pe o platforma de casting dedicata, iar The Cast List este cel mai modern tool pentru România.

Nu numai că vei avea la un loc toate informațiile despre tine, toate resursele tale – video-uri, poze, detalii ce pot interesa într-un proiect, dar intri într-o selecție mult mai eficientă atât pe plan local cât și internațional.

The Cast List revoluționează procesul de casting prin platforma dedicată care creează un punct de întâlnire între actori și clienți, în timp real, aproape instant.

Așa că, în primul rând, construiește-ți pachetul de prezentare: profil, fotografii, CV, showreel, video de prezentare. Acest pachet trebuie atent construit și trebuie să te reflecte pe tine ca actor, să nu fie generic și mai ales să fie actualizat constant.

Pe lângă The Cast List, mai ai la dispoziție resurse locale și internaționale de prezentare, resurse care vor deveni complementare profilului tău pe platformă.

IMDB PRO – este funcția oferită pentru profesioniști, în care îți poți crea și actualiza profilul profesional.

Platforme de conținut video – poți pune video-urile tale de prezentare și public pe platforme diferite (vimeo, youtube etc.).

Cum să folosești aceste platforme împreună?

Nimic mai simplu.

Ai profilul 100% completat pe The Cast List – aici ai toate materialele de prezentare necesare într-un proces de casting. Dar să spunem că ești la un eveniment, cel mai simplu e să îți spui numele și profilul pe IMDB.

Un regizor sau un producător poate deja să-ți facă o primă impresie, apoi te poate găsi pe The Cast List pentru mai multe informații.

Sau ești la o masă cu diferiți oameni, le arăți showreel-ul de pe vimeo, îi convingi apoi le oferi profilul tău pe The Cast List – unde pot găsi toate informațiile necesare unui proces de casting.

Așa că îți recomand să începi cu profilul tău pe platforma noastră și apoi să începi procesul de prezentare. Pentru că vrem să ai un profil complet, realizat la cele mai bune standarde, îți putem oferi si ședințe foto create de către specialiștii noștri, prezentări video ori showreel, și bineînțeles consiliere profesională, atunci când simți că ai nevoie.

Nu mai aștepta,

BE on The Cast List!

Creează-ți profilul acum și pregătește-te pentru o experiență revoluționară de casting!