Inapoi la Casting Calluri

☀️ PROIECTE SEZONIERE - Persoane de toate vârstele - Studii dermatologice

(Barbat sau femeie)

Toate talentele

500-3500 RON net, în funcție de disponibilitatea dvs, de durata programului. Plata se face cash, la finalul proiectului. (+ consult dermatologic gratuit pe toată perioada proiectului).

București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

09 Iulie 2024

Categorie Proiect

Altceva - Altceva

Categorie Rol/Job

Job project-based

Detalii proiect

O serie de studii dermatologice, cu scopuri de cercetare. Vor fi testate diferite produse dermato-cosmetice. NU sunt proiecte de tip filmare! Participarea la proiect este o colaborare de tip project -based (per proiect), de la cateva zile la cateva saptamani, in functie de proiect. Persoanele interesate sunt invitate sa aplice, toti aplicantii vor fi contactati telefonic direct de responsabilii recrutare de la centrul de cercetare.

Perioadă și Durată Job

Proiectele sunt în derulare, se desfășoară în aceasta vară, cat si la toamnă ( iulie- noiembrie 2024). Durata participării variază de la câteva zile (ex. studiu dermatită atopică - 6 vizite la centru) la 7 săptămâni (ex. studiu dermatologic protecție solară). Puteti participa la unul sau mai multe proiecte. Remuneratia este la final de participare, cash. Contractul se va face direct cu Centrul de Cercetare.

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Persoane cu diferite tipuri de ten (ex. pigment închis), cât și cu diverse afecțiuni dermatologice (dermatită atopică, acnee, vitiligo) pentru diferite studii dermatologice care implică vizite la centrul de cercetare. ❌ NU pot participa persoanele: - însărcinate sau care alăptează - cu boli de piele sau alergii solare - pe tratament cu antibiotice sau anumite tratamente specifice de sănătate (ex. diabet, tbc, herpes, antibiotice, depresie; mai multe detalii primiți telefonic, după ce veți aplica aici, conf. cerințelor) - care au șomaj, ajutor social sau popriri pe venituri ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg. - DACA aveti situatii ca: dermatita, acnee sau alte cazuri de genul acesta: 1-3 poze cu tenul/pielea/ cazul SELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, selecția se va face în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcati poze recente, daca vreți să fiți recrutat/ă. Persoanele care aplică și corespund cerințelor vor fi contactate direct de responsabilii proiectului pentru a discuta toate detaliile necesare. Succes!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

500-3500 RON net, în funcție de disponibilitatea dvs, de durata programului. Plata se face cash, la finalul proiectului. (+ consult dermatologic gratuit pe toată perioada proiectului).

București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

09 Iulie 2024