Inapoi la Casting Calluri

🔎 RECRUTARE - Persoane cu DERMATITĂ ATOPICĂ - Studiu dermatologic

(Barbat sau femeie, 2-65 ani)

Toate talentele

900 RON net (+consult dermatologic gratuit pe toată perioada). Plata se face cash, în ultima zi, la finalul celor 6 zile.

Sector 1, București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

28 Iunie 2024

Categorie Proiect

Altceva - Altceva

Categorie Rol/Job

Job project-based

Detalii proiect

Studiu dermatologic privind dermatita atopică. Scopul proiectului este de a se observa un produs dermato-cosmetic pentru dermatită atopică.

Perioadă și Durată Job

6 vizite la centrul de cercetare Perioada: Vară - Toamnă 2024

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Femei & Bărbați 18-65 și copii 2-12 ani caucazieni cu leziuni active pe corp (brațe, picioare, trunchi) de DERMATITĂ ATOPICĂ. Proiectul constă în 6 vizite la centrul de cercetare aflat în București, Sector 1, aplicarea produsului dermato-cosmetic și observarea efectelor. ❌ NU pot participa persoanele: - însărcinate sau care alăptează - cu diabet - cu boli de piele sau psihice - pe tratament cu antibiotice sau anumite tratamente specifice care afectează (mai multe detalii primiți telefonic, după ce veți aplica aici, conf. cerințelor. Ex: medicația pentru tensiune e ok, nu afectează) - care nu au drept de muncă - care s-au bronzat recent (1 lună) ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. VĂ RUGĂM nu aplicați dacă nu aveți disponibilitate pentru cele 6 vizite” OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg. - ❗Obligatoriu: 1 FOTOGRAFIE cu zona de pe corpul dvs. afectată de dermatită pe care vă rugăm să o încărcați pe profilul general. ℹ️ NOTĂ: Căutăm pentru viitoare proiecte persoane cu diverse afecțiuni ale tenului sau scalpului ex. acnee, psoriazis, vitiligo etc. Dacă aveți, vă invităm să vă înregistrați pe platformă și să menționați asta pe profilul dvs. SELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, selecția se va face în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcati poze recente, daca vreți să fiți recrutat/ă. Persoanele care aplică și corespund cerințelor vor fi contactate direct de responsabilii proiectului pentru a discuta toate detaliile necesare. Succes!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

900 RON net (+consult dermatologic gratuit pe toată perioada). Plata se face cash, în ultima zi, la finalul celor 6 zile.

Sector 1, București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

28 Iunie 2024