Inapoi la Casting Calluri

🔎 RECRUTARE - Persoane cu piele cu PIGMENT ÎNCHIS - Studiu dermatologic protecție solară

(Barbat sau femeie, 18-60 ani)

Toate talentele

3500 RON net (+consult dermatologic gratuit pe toată perioada proiectului). Plata se face cash, în ultima zi, la finalul celor 7 săptămâni.

Sector 1, București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

28 Iunie 2024

Categorie Proiect

Altceva - Altceva

Categorie Rol/Job

Job project-based

Detalii proiect

Studiu dermatologic privind protecția solară a pielii. Scopul proiectului este de a se observa factorul de protecție solar.

Perioadă și Durată Job

Durata studiului este de 7 săptămâni, Luni-Vineri Perioada: Vară - Toamnă 2024 - Primele 3 săptămâni: 2 vizite / zi - Luni-Vineri (prima vizită este dimineata, va alegeti in intervalul 09:00 - 12:00 și durează 2h30-3h. A doua vizita, la minim 4 h de la prima, in a doua parte a zilei, este doar de observare, dureaza 30min). - Următoarele 4 săptămâni: 1 vizită de observare pe zi de cca. 30 min - Luni-Vineri Cele 7 săptămâni trebuie să fie continue, nu se poate lua pauză.

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Femei & Bărbați 18-60 ani caucazieni cu PIGMENT ÎNCHIS al pielii. ❌ NU pot participa persoanele: - însărcinate sau care alăptează - cu diabet - cu boli de piele sau psihice - pe tratament cu antibiotice sau anumite tratamente specifice care afectează (mai multe detalii primiți telefonic, după ce veți aplica aici, conf. cerințelor. Ex: medicația pentru tensiune e ok, nu afectează) - care nu au drept de muncă - care s-au bronzat recent (1 lună) ℹ️ DETALII PROIECT: În timpul vizitelor la centru (detalii frecvență vizite în zona "Perioadă și Durată Job") vi se va aplica o cremă, veți sta la o lampă (cu intensitate mai mică decât la solar), vă veți bronza foarte ușor pe zona dată cu cremă. O parte dintre vizite (cele de 30 de minute), sunt doar pentru observare. Centrul se află în Sector 1, București. Puteți participa împreună cu alți prieteni, le puteți da anunțul de casting pentru a aplica (dacă vă e mai ok să faceți vizitele împreună). ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. VĂ RUGĂM nu aplicați dacă nu aveți disponibilitate pentru cele 7 săptămâni! OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg. - ❗Obligatoriu: 1 FOTOGRAFIE cu spatele dvs., în care pielea e vizibilă. Vă rugăm să o încărcați pe profilul general. ℹ️ NOTĂ: Căutăm pentru viitoare proiecte persoane cu diverse afecțiuni ale tenului sau scalpului ex. acnee, psoriazis, vitiligo etc. Dacă aveți, vă invităm să vă înregistrați pe platformă și să menționați asta pe profilul dvs. SELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, selecția se va face în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcati poze recente, daca vreți să fiți recrutat/ă. Persoanele care aplică și corespund cerințelor vor fi contactate direct de responsabilii proiectului pentru a discuta toate detaliile necesare. Succes!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

3500 RON net (+consult dermatologic gratuit pe toată perioada proiectului). Plata se face cash, în ultima zi, la finalul celor 7 săptămâni.

Sector 1, București

Centru de cercetare

30 Septembrie 2024

28 Iunie 2024