Inapoi la Casting Calluri

Casting STUDENȚI ACTORIE și ACTORI AMATORI pentru film semnat de Dan Pița - "BRÂNCOVEANU"

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022

Detalii proiect

Noul film de ficțiune semnat Dan Pița, un proiect cinematografic unic, “BRÂNCOVEANU” este o parabolă despre onoare și caracter, inspirată din realitatea secolului al XVIII-lea, ce îl are în prim-plan pe domnitorul Constantin Brâncoveanu și drumul său către desăvârșirea personală și spirituală.

Perioadă și Durată Job

Filmările: 8 iulie -18 septembrie. Casting fizic, în prezența regizorului: 10 aprilie – 15 iunie 2022, în București. Preselecția: online pe platforma TheCastList.com.

Cerințe și Descriere Job

Se caută studenți actorie și actori amatori (femei și bărbați) cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani (conform fișei personajului). ATENTIE! Acest anunț este dedicat EXCLUSIV actorilor amatori (cu cursuri actorie sau experiența anterioara) și studenților la actorie! Pentru actorii profesioniști sau pentru figurație/neprofesioniști, copii și adolescenți, vă rugăm verificați celelalte anunțuri dedicate de aici, pentru același film, și aplicați la cele la care vă încadrați: cel pentru actori profesioniști, sau cel pentru neprofesioniști/figurație, sau cel pentru copii și adolescenți.Submission Instructions:
Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce facultate de actorie sunteți sau ce școală de actorie ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe regizorul despre dvs. sau sa menționați), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, dacă aveți experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, recalme, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și studenți actorie sau actori amatori din țara. Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați la castingul fizic în prezența regizorului. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit (acolo unde este cazul).Exclusivity Requirements:
Nu există.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce facultate de actorie sunteți sau ce școală de actorie ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe regizorul despre dvs. sau sa menționați), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, dacă aveți experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, recalme, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și studenți actorie sau actori amatori din țara. Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați la castingul fizic în prezența regizorului. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit (acolo unde este cazul).

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu există.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022