Inapoi la Casting Calluri

Actor - Reclama TV - Casa de pariuri

(Barbat, 25-40 ani)

Profesionisti

Total: 3500RON/ Proiect

Bucuresti

Agentie de casting

01 August 2022

29 Iulie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Rol principal

Detalii proiect

Reclama pentru casa de pariuri. Reclama este sub forma unui videoclip de muzica hip-hop. Actorul ales trebuie sa cante o melodie, nu trebuie sa aiba abilitati muzicale.

Perioadă și Durată Job

10 August ziua de filmare, dar pe data de 03 sau 04 August este necesara prezenta la studioul audio pentru inregistrarea pisei. Va rugam sa aveti disponibilitate.

Cerințe și Descriere Job

PROIECT: Reclama TV pentru casa de pariuri sportive. Difuzare: 3 luni TV, Online, Instore & Foto OOH. APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., - ideal si un reel sau monolog, pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta", actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! PRESELECTIE: Preselectia se va face in baza pozelor si video-ului urcate pe profil, v arugam frumos, respectati instructiunile de mai sus. INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ ( https://thecastlist.com/dashboard/faq ). ATENTIE! CERINTE SPECIALE: EXCLUSIVITATE PE CATEGORIE DE PRODUS! FARA RECLAME PE POST IN ULTIMELE 3 LUNI PENTRU PARIURI SPORTIVE. Cautam persoane care NU au aparut in ultimele 3 luni in reclame pentru pariuri sportive. Va rugam insistent: ACTUALIZATI-VA campul "EXPERIENTA" in platforma, cu informatiile la zi! Este de datoria fiecarui actor sa ofere informatiile corecte si la zi despre experienta anterioara.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Total: 3500RON/ Proiect

Bucuresti

Agentie de casting

01 August 2022

29 Iulie 2022