Back to Casting Calls

Actrita 20-30 ani - Reclama TV pentru brand de haine din India

(Woman, 20-30 years old)

Professionals

500 euro/zi de filmare + 500 euro/drepturi de imagine + 250 euro/ drepturi sedinta foto in cazul in care se face

Bucuresti / Slobozia sau Iasi

English

Louis Philippe

14 November 2022

04 November 2022

Project Category

Advertising - Commercial

Job/Role Category

Lead role

Project Details

PROIECT: Reclama TV pentru un brand de haine din India. CAUTAM: Actrite pentru rolul de "Printesa". Se filmeaza o nunta regala. DIFUZARE: 1 An, TV, online si foto India.

Job Perion and Duration

Filmarile au loc in perioada 18-21 Noiembrie in Bucuresti, Slobozia sau Iasi. Te rugam sa ai disponibilitate totala in aceasta perioada.

Requirements and Job Description

Reclama TV pentru un brand de haine din INDIA. Rolul este de PRINTESA si se filmeaza o nunta regala. Exista si o scena de sarut in cadrul ceremoniei de casatorie. APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati in engleza : prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! IMPORTANT: PRESELECTIA: Preselectia se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus, OBLIGATORIU poze si video de prezentare recente daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată.

Log in and apply for this job

No account ?
Register and apply for this job!

Professionals

500 euro/zi de filmare + 500 euro/drepturi de imagine + 250 euro/ drepturi sedinta foto in cazul in care se face

Bucuresti / Slobozia sau Iasi

English

Louis Philippe

14 November 2022

04 November 2022