Inapoi la Casting Calluri

Actrita amatoare - Video promo cabinet Kinetoterapie

(Femeie, 30-40 ani)

Cei selectati discuta bugetul direct cu productia

Bucuresti

Kondiment Advertising Agency

18 Septembrie 2021

13 Septembrie 2021

Detalii proiect

Video Promovare Specialist Kinetorapeut, exemplu video aici: https://youtu.be/Bmk-9eJsP6I , difuzare video pe online

Perioadă și Durată Job

1 zi: 18.09.2021

Cerințe și Descriere Job

1 femeie - Varsta 30-40, inaltime 1.60 - 1.70 m corp bine proportionat, nu avem nevoie de persoane foarte fit, dar cu fața placuta si luminoasa. Actor amator, nu trebuie sa vorbeasca, kinetoterapeutul va prezenta o serie de exercitii pe care sa le executam acasa iar cu ajutor acestora vom scapa de dureri de gat si de spate. Persoane normale, "real people" autentici, nu este obligatorie experienta anterioara, placuta pentru filmare, sa aiba zambet ok si sa fie destinsi.Submission Instructions:
APLICATI urcand in profilul dvs: - minim 3 poze recente care sa reflecte look-ul actual: una portet (cu fata) si 2 cu corpul: din fata si din profil. - ideal un scurt video (maxim 1 minut) de prezentare "About me" la sectiunea "About me" video. In video spuneti scurt: prenumele, varsta, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti si orice doriti sa stim despre dvs. Ulterior, cei selectati vor primi aici (in contul lor din platforma) mesaj direct de la producator si regzior cu pasii urmatori. ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu e cazul

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI urcand in profilul dvs: - minim 3 poze recente care sa reflecte look-ul actual: una portet (cu fata) si 2 cu corpul: din fata si din profil. - ideal un scurt video (maxim 1 minut) de prezentare "About me" la sectiunea "About me" video. In video spuneti scurt: prenumele, varsta, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti si orice doriti sa stim despre dvs. Ulterior, cei selectati vor primi aici (in contul lor din platforma) mesaj direct de la producator si regzior cu pasii urmatori. ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu e cazul

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Cei selectati discuta bugetul direct cu productia

Bucuresti

Kondiment Advertising Agency

18 Septembrie 2021

13 Septembrie 2021