Inapoi la Casting Calluri

Actrite si actori profesionisti pentru reclama TV produs financiar

(Barbat sau femeie, 35-65 ani)

Romana

București

1000 euro (1 zi de filmare + drepturi)

Director de casting pentru casa de producție

19 Iunie 2022

11 Iunie 2022

Detalii Proiect

Reclama TV produs financiar

Perioadă și Durată Job

1 zi de filmare

Cerințe și Descriere Job

Actori profesionisti care sunt dispusi să joace într-o reclamă TV pentru produs financiar. Difuzare: 1 an, TV, Romania. Fara exclusivitate. Cei selectati vor primi mai multe informatii.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (prenumele, vârsta, ce experiența aveți, menționați ceea ce considerați relevant să știe directorul de casting si regizorul despre dvs.) - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. IMPORTANT! Vă rugăm sa treceți în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența", va rugam frumos, neaparat, completati cu ce reclame ati mai facut, mai ales daca sunt pe post si aveti exclusivitate. - localitatea în care sunteți, pot aplica și actorii din țara, se vor deconta/asigura transportul si cazarea. PRESELECTIA: Preselecția se face in prima etapa pe platforma TheCastList.com, va rugam sa aveti un profil cat mai bine facut aici, cu poze si video de prezentare, actual, cu toate informatiile la zi. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Cei selectați primesc un sms automat trimis prin platforma The Cast List cu info casting. Puteți vedea direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Fara alte reclame pe post pentru produse financiare.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

București

1000 euro (1 zi de filmare + drepturi)

Director de casting pentru casa de producție

19 Iunie 2022

11 Iunie 2022