Inapoi la Casting Calluri

Barbati +35 ani - Reclama TV pentru brand vopsea lavabila

(Barbat, 35-65 ani)

300 ron/ 1 zi de filmare + 300 ron/ drepturile. Total: 600 RON

Bucuresti

Agentie de casting

31 Mai 2022

25 Mai 2022

Detalii proiect

Brand vopsea lavabila

Perioadă și Durată Job

Zile filmare: 9 sau 10 iunie, vei avea o singura zi de filmare, te rugam sa ai disponibilitate in aceste zile .

Cerințe și Descriere Job

Reclama TV pentru un brand romanesc de vopsea lavabila. Difuzare: 1 an TV si online Romania, fara exclusivitate. Se cauta barbati + 35 ani pentru rol secundar. Experienta anterioara nu este obligatorie, dar este un plus daca aveti.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectai se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (https://thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectai se va face in baza acestora. Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti acest video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-ur, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (https://thecastlist.com/dashboard/faq). Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

300 ron/ 1 zi de filmare + 300 ron/ drepturile. Total: 600 RON

Bucuresti

Agentie de casting

31 Mai 2022

25 Mai 2022