Inapoi la Casting Calluri

BEBELUSI - maxim 1,5 ani - RECLAMA TV - pentru Hypermarket

(Baieti sau fete, 2 ani)

Nu conteaza

Bucuresti

750 RON, bugetul net (= buget brut - taxe si impozite)

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021

Detalii Proiect

Reclama TV

Perioadă și Durată Job

Se filmeaza miercuri, 27 octombrie 2021. Va rugam nu aplicati daca nu aveti disponibilitate.

Cerințe și Descriere Job

Bebelus - nu este specificat sexul - maxim 1,5 ani. Reclama TV (si sedinta foto in aceeasi zi) pentru brand hypermarket. Difuzarea: 1 an, Romania, TV, online, magazine, OOH.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 3 poze recente (in care arata ca acum) cu bebelusul. Fiind vorba de minori, va rugam sa cititi mai jos pasii de parcurs atunci cand aplicati: Pentru participarea minorilor la casting este nevoie de acordul parintelui, al reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul. = > Pas 1: descarcati cele 3 documente de mai jos unde scrie "documente de descarcat", click pe ele si se descarca in calculatorul/laptopul/telefonul dvs. in downloads sau locatia setata de dvs. in functie de device. = > Pas 2: completati documentele cu datele dvs/reprezentatului legal al minorului si data, le semnati dvs/reprezentantul legal al minorului; = > Pas 3: transmiteti documentele semnate atasate pe aceasta adresa de email: contact@thecastlist.com. Odata cu transmiterea lor precizati si data de nastere a minorului. Dupa aceea, minorul poate fi inregistrat pe platforma The Cast List si puteti aplica, ii puteti crea un profil de talent, astfel: la data nasterii treceti data reprezentantului legal (NU a minorului), pentru a putea continua procesul de inregistrare (platforma nu permite inregistrarea celor sub 18 ani), iar la campul "About me" rog mentionati data de nastere a minorului. Noi la verificarea si aprobarea profilului (care se intampla numai dupa ce avem documente mai sus mentionate semnate de dvs.) vom trece data de nastere corecta a minorului ( o luam de la campul "About me" si o trecem in campul " Data nasterii") (inlocuind astfel data dvs de nastrere, pe cea trecuta de dvs initial, cu cea corecta). Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate.

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Nu conteaza

Bucuresti

750 RON, bugetul net (= buget brut - taxe si impozite)

Agentie de casting locala pentru brand hypermarket

23 Octombrie 2021

18 Octombrie 2021