Inapoi la Casting Calluri

Casting Amatori - Serial TV - "PUP-O, MA!"

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Amatori, Fara experienta

Se va discuta direct cu productia. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti

Romana

Papa Pictures

31 Octombrie 2022

23 Septembrie 2022

Categorie Proiect

TV / Televizune - Serial TV

Categorie Rol/Job

Figuratie speciala

Detalii proiect

Comedia anului "Pup-o, ma!" o comedie ardeleneasca, un concept unic romanesc. Serial TV: 12 episoade per sezon. Produs de Papa Pictures, care are in portofoliu franciza: Pup-o ma, Secretul lui Zorillo, SNUP, Vineri 3. Difuzare: Prima TV.

Perioadă și Durată Job

Filmarile vor avea loc in perioada: noiembrie 2022- februarie 2023.

Cerințe și Descriere Job

Cautam amatori, tineri, barbati si femei, diverse varste si fizionomii pentru mai multe roluri secundare si de figuratie speciala, in functie de scenariu si tipologii/brief casting. APLICATI CU: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, daca e cazul ce experiența aveți, ce ați absolvit, orice considerați relevant să știe producatorul si regizorul despre dvs.), pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - localitatea în care sunteți, se doresc și talente din țara, - la zona "Link-uri": link-urile catre profilul pe care il aveti pe Facebook/Instagram/Tik-tok/Social media, mai ales daca aveti un numar mare de urmaritori, - la "Experiența" - proiectele anterioare, daca aveti cumva experienta in domeniu. PRESELECTIA: Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați de producator la o discutie/casting. Producatorul si regizorii vor vizualiza atent toate profilurile aplicantilor si va alege pentru rolurile din scenariu, conform cu brief-ul fiecarui rol. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit (acolo unde este cazul). Multumim frumos! ATENTIE! PENTRU MINORI! Aveti in zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" un document cu toate informatiile necesare pentru a crea un cont de minor. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Amatori, Fara experienta

Se va discuta direct cu productia. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti

Romana

Papa Pictures

31 Octombrie 2022

23 Septembrie 2022