Inapoi la Casting Calluri

Casting COPII & ADOLESCENȚI- ȘEDINȚA FOTO - Brand românesc de haine

(Baieti sau fete, 1-18 ani)

Romana, dar nu conteaza, nu sunt replici

Bucuresti

300 Ron/ zi, sedinta foto va dura cateva ore. Pozele vor fi publicate doar online

Companie locala

31 Iulie 2022

18 Iunie 2022

Detalii Proiect

Sedinta fot pentru un site de prezentare brand romanesc de haine

Perioadă și Durată Job

1 zi sau mai multe zile, daca dupa prima zi colaborarea este buna si aveti disponibilitate, vom colabora pentru mai multe tinute, mai multe zile.

Cerințe și Descriere Job

Cautam bebelusi, copii si tineri, toate varstele si fizionomiile pentru sedinte foto prezentare colectii vestimentare. Pozele vor fi folosite online, pe site-ul nostru de prezentare si paginile noastre de social media. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Sedintele foto incep pe 20 iunie, vor fi constante, in mai multe zile si mai ales cand se schimbar colectiile de haine. Puteti participa 1 zi sau mai multe zile - se va discuta ulterior. INFORMATII SUPLIMENTARE: In ceea ce privesti minorii se va respecta legislatia in vigoare, intervalul orar si numarul maxim de ore permise la shooting, durata activităţii să nu depăşească 4 ore pe zi în cazul copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, in interval orar 8.00-20.00 pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum) si ideal un scurt video cu el/ea de prezentare (1 minut), pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. ATENTIE! OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job este nevoie de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste participarea minorului la sedinta foto. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se faceti un profil de minor pe platforma si cum a saplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Fara. exclusivitate. Obligatoriu: documentele semnate de catre parinte/tutorele legal, va rugam cititi documnetul de mai jos si respectati cerintele/pasii din el. Multumim!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana, dar nu conteaza, nu sunt replici

Bucuresti

300 Ron/ zi, sedinta foto va dura cateva ore. Pozele vor fi publicate doar online

Companie locala

31 Iulie 2022

18 Iunie 2022