Inapoi la Casting Calluri

Casting COPII & ADOLESCENȚI- ȘEDINȚA FOTO - Brand românesc de haine

(Baieti sau fete, Maxim 18 ani)

Toate talentele

400 Ron/ zi, sedinta foto va dura cateva ore. Pozele vor fi publicate doar online

Bucuresti

Companie locala

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Sedinta Foto

Detalii proiect

Sedinta fot pentru un site de prezentare brand romanesc de haine. Cautam bebelusi, copii si tineri, toate varstele si fizionomiile pentru sedinte foto prezentare colectii vestimentare. Sedintele foto incep pe 20 septembrie 2022, vor fi constante, in mai multe zile si mai ales cand se schimbar colectiile de haine. Puteti participa 1 zi sau mai multe zile - se va discuta ulterior. Pozele vor fi folosite online, pe site-ul nostru de prezentare si paginile noastre de social media.

Perioadă și Durată Job

1 zi sau mai multe zile, daca dupa prima zi colaborarea este buna si aveti disponibilitate, vom colabora pentru mai multe tinute, mai multe zile.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Bebelusi, copii si tineri, toate varstele si fizionomiile pentru sedinte foto prezentare colectii vestimentare. APLICATI: - Minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum), - Ideal un scurt (maxim 1 minut) video cu el/ea de prezentare: prenume, varsta, ce ii place, orice doreste sa spuna, pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei. - Experienta anterioara nu se cere, dar daca are, va rugam sa o mentionati in profilul ei/lui, cand aplicati, la zona "Experienta". CUM FACETI VIDEO DE PREZENTARE? Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti un video "About me" de prezentare, cat si un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-uri, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (thecastlist.com/dashboard/faq). ATENTIE! OBLIGATORIU PENTRU MINORI! Aveti in zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" un document cu toate informatiile necesare pentru a crea un cont de minor. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos! INFORMATII SUPLIMENTARE: In ceea ce privesti minorii se va respecta legislatia in vigoare, intervalul orar si numarul maxim de ore permise la shooting, durata activităţii să nu depăşească 4 ore pe zi în cazul copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, in interval orar 8.00-20.00 pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani.Submission Instructions: <br>APLICATI cu minim 3 poze recente ale copilului (asa cum arata acum) si ideal un scurt video cu el/ea de prezentare (1 minut), pe care le urcati direct aici pe platforma, pe profilul lui/ei.

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

400 Ron/ zi, sedinta foto va dura cateva ore. Pozele vor fi publicate doar online

Bucuresti

Companie locala

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022