Inapoi la Casting Calluri

Casting COPII și ADOLESCENȚI pentru film semnat de Dan Pița - "BRÂNCOVEANU"

(Baieti sau fete, 10-18 ani)

Română

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022

Detalii Proiect

Noul film de ficțiune semnat Dan Pița, un proiect cinematografic unic, “BRÂNCOVEANU” este o parabolă despre onoare și caracter, inspirată din realitatea secolului al XVIII-lea, ce îl are în prim-plan pe domnitorul Constantin Brâncoveanu și drumul său către desăvârșirea personală și spirituală.

Perioadă și Durată Job

Filmările: 8 iulie -18 septembrie. Casting fizic, în prezența regizorului: 10 aprilie – 15 iunie 2022, în București. Preselecția: online pe platforma TheCastList.com.

Cerințe și Descriere Job

Se caută copii și adolescenți - actori amatori (fete și băieți) cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani (conform fișei personajului). ATENTIE! Acest anunț este dedicat EXCLUSIV copiilor și adolescentilor minori! Pentru actorii profesioniști, sau pentru actorilor amatori și studenților la actorie, sau pentru figurație/neprofesioniști, vă rugăm verificați celelalte anunțuri dedicate de aici, pentru același film, și aplicați la cele la care vă încadrați: cel pentru actori profesioniști, sau cel pentru actori amatori și studenților la actorie, sau cel pentru neprofesioniști/figurație.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care minorul arată ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, dacă a mai participat la filmări sau a făcut cursuri sau vreo școală de actorie, dacă are experiența, orice considerați relevant să știe regizorul despre el/ea sau sa menționați), pe care le urcați direct aici, pe profilul lui din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul lui din platforma: - la zona "Experiența" dacă a mai participat la filmări, dacă are experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte. - localitatea în care sunteți, se doresc și copii din țara. Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați la castingul fizic în prezența regizorului. Veți vedea și direct în profilul minorului din platforma cand este selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

ATENTIE! Pentru MINORI: Este OBLIGATORIU la inregistrarea minorilor in platforma si pentru a aplica la job de acordul parintelui/reprezentantului legal al minorului, mai exact semnarea unor documente prin care acesta isi da acordul in ceea ce priveste jobul. Va rugam frumos, cititi in documentul de mai jos din zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" toate informatiile necesare despre cum trebuie sa procedati referitor la acest acord, cum se facti un profil de minor pe platforma si cum aplicati la casting cu profilul minorului. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Română

București, Mogoșoaia și în țara, Făgăraș, Sâmbăta de Sus, plus alte locații - în funcție de scene/rol

Se va discuta și semna direct cu producția. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision din banii talentelor.

15 Iunie 2022

05 Aprilie 2022