Inapoi la Casting Calluri

Casting MAGICIAN - Rol - Serial TV comedie - televiziune top 3

(Barbat sau femeie)

Se va discuta ulterior direct cu productia, The Cast List nu intervine in negocierea bugetelor si nu opreste niciun comision.

București

Casa de productie locala

28 Februarie 2022

30 Ianuarie 2022

Detalii proiect

Serial TV de comedie - difuzat pe televiziune top 3

Perioadă și Durată Job

1-2 zile de filmare. Va rugam sa aveti disponibilitate pentru filmari in luna februarie

Cerințe și Descriere Job

Cautam magicieni pentru un rol intr-un serial de comedie TV. 1 sau 2 zile de filmareSubmission Instructions:
APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body) si ideal un video de prezentare. Mentionati experienta anterioara. OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. CASTING: exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim! Ulterior aplicatiei, cei selectati vor fi contacati direct de catre producator.Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body) si ideal un video de prezentare. Mentionati experienta anterioara. OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. CASTING: exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim! Ulterior aplicatiei, cei selectati vor fi contacati direct de catre producator.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va discuta ulterior direct cu productia, The Cast List nu intervine in negocierea bugetelor si nu opreste niciun comision.

București

Casa de productie locala

28 Februarie 2022

30 Ianuarie 2022