Inapoi la Casting Calluri

CASTING MUZICIENI, DANSATORI & ARTISTI PROFESIONISTI - Serial TV, Film romanesc & Reclame TV

(Barbat sau femeie, 18-75 ani)

Profesionisti

Se va discuta cu fiecare artist selectat, la casting. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu si Iasi

Case de productie locale & Directori de casting

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar

Detalii proiect

PROIECTE: Diverse proiecte pentru care se cauta dansatori, muzicieni, cântăreți & artiști profesioniști, trupe. - RECLAME TV: mai multe spot-uri si reclame, atat TV, cat si online. - SERIAL TV: televiziune top 3 audienta. Ai sansa sa joci alaturi de actorii tai preferati si sa apari intr-un serial TV. - FILM ROMANESC: 3 proiecte de film romanesc, un film de lung metraj sub regia unui cunoscut si premiat regizor roman, din distributie fac parte actori celebri, un film de debut al unui tanar regizor si un scurt metraj.

Perioadă și Durată Job

Filmarile vor avea loc in perioada septembrie-decembrie 2022.

Cerințe și Descriere Job

APLICATI cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum), - un scurt video de prezentare în limba română (prenumele, vârsta, ce experiența aveți), - ideal un video reel - cu interpretarea dvs artistica - de maxim 2 minute, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. IMPORTANT! - Asigurati-va ca mentionati in profilul dvs. abilitatea artistica/ de a canta vocal/la un instrument/dansa, astfel: la campul text "About me" scrieti cateva cuvinte despre pasiunea dvs. artistica, de exemplu la ce instrument cantati sau vocal sau ce puteti interpreta. EXCLUSIV pentru ARTISTII PROFESIONISTI: Mentionati acest aspect in profilul dvs., astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Mergeti si raspundeti la intrebarea "Do you play any musical instruments?" si apoi bifati instrumentul. >> Mergeti si raspundeti la intrebarea "Do you play any musical instruments?" si apoi bifati "Voice classification". >> Mergeti si raspundeti la intrebarile leagte de dans sau alte abilitati artistice. Editati in profil: - la zona "Experiența" - daca aveți, proiectele anterioare, - localitatea în care sunteți, sunt invitați sa aplice și artistii din țara. PRESELECTIA: Preselecția se face in prima etapa pe platforma TheCastList.com, conform cu cerințele de mai sus. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Cei selectați vor fi sunați si invitați la casting . Puteți vedea si direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/a sau dacă aplicația va fost refuzată.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Se va discuta cu fiecare artist selectat, la casting. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu si Iasi

Case de productie locale & Directori de casting

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022