Inapoi la Casting Calluri

CASTING RECLAMA TV GERMANIA - Asigurari - BARBATI 18-30 ANI

(Barbat, 18-30 ani)

900 lei/ zi filmare + 2200 lei drepturi de difuzare (buy-outs: 3 ani, All Media Foto + Video Online, Global). Total: 3100 ron.

Bucuresti

Companie Asigurari cu sediul in Germania

08 Iulie 2022

05 Iulie 2022

Detalii proiect

Reclama TV Asigurari cu sediul in Germania

Perioadă și Durată Job

Diponibilitate obligatorie filmari 05-07.08.2022 (o singura zi de filmare) si fitting 03 sau 04.08.2022

Cerințe și Descriere Job

Se cauta barbati cu varsta intre 18-30 ani pentru mai multe roluri secundare din scene diferite. Cautam atat caucazieni, cat si barbati de culoare (afro) sau asiatici. Rol 1: Chrome fetishist (este posibila o scurta replica in limba germana) Rol 2: Man in car (carnetul auto cat B poate fi un plus) Rol 3: Man in caféSubmission Instructions:
APLICATI cu: - minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body), - ideal si un scurt (maxim 1 minut jumatate) video de prezentare, pe care il faceti cu telefonul mobil: prenume, varsta, localitate, ocupatie si orice doriti sa spuneti despre dvs., pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. - Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". DACA STITI LIMBA GERMANA: - Mentionati in profilul dvs., astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Click "Spoken languages" - selectati "Germana" si Nivelul corect la care vorbiti limba Germana, va rugam nu trisati. :) PRESELECTIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselectia se face in baza profilului de aici din platforma, de directorul de casting si regizor/productie. Veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms autoamt de la The Cast List, pentru a reconfirma disponibilitatea si mai multe informatii. CASTING: Cei selectati de regizor vor fi sunati de directorul de casting si chemati la o proba de casting (auditie), in studio.Exclusivity Requirements:
Nu exista exclusivitate pe categorie de produs

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body), - ideal si un scurt (maxim 1 minut jumatate) video de prezentare, pe care il faceti cu telefonul mobil: prenume, varsta, localitate, ocupatie si orice doriti sa spuneti despre dvs., pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. - Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". DACA STITI LIMBA GERMANA: - Mentionati in profilul dvs., astfel: Click "My Profile" (dupa ce v-ati logat in contul dvs.) >> Click buton galben "Edit Profile" >>> Click sectiunea "Skill, Languages & Licenses" >> Click "Spoken languages" - selectati "Germana" si Nivelul corect la care vorbiti limba Germana, va rugam nu trisati. :) PRESELECTIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselectia se face in baza profilului de aici din platforma, de directorul de casting si regizor/productie. Veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați primesc și un sms autoamt de la The Cast List, pentru a reconfirma disponibilitatea si mai multe informatii. CASTING: Cei selectati de regizor vor fi sunati de directorul de casting si chemati la o proba de casting (auditie), in studio.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista exclusivitate pe categorie de produs

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

900 lei/ zi filmare + 2200 lei drepturi de difuzare (buy-outs: 3 ani, All Media Foto + Video Online, Global). Total: 3100 ron.

Bucuresti

Companie Asigurari cu sediul in Germania

08 Iulie 2022

05 Iulie 2022