Inapoi la Casting Calluri

CASTING STUDENTI ACTORIE & ACTORI AMATORI - Serial TV, Film romanesc & Reclame TV

(Barbat sau femeie, 18-75 ani)

Toate talentele

Se va discuta cu fiecare talent selectat, la casting. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu si Iasi

Case de productie locale & Directori de casting

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar

Detalii proiect

PROIECTE: Diverse proiecte pentru care se cauta studenti la actorie si actori amatori (absolventi de cursuri actorie): - RECLAME TV: mai multe spot-uri si reclame, atat TV, cat si online. - SERIAL TV: televiziune top 3 audienta. Ai sansa sa joci alaturi de actorii tai preferati si sa apari intr-un serial TV. - FILM ROMANESC: 3 proiecte de film romanesc, un film de lung metraj sub regia unui cunoscut si premiat regizor roman, din distributie fac parte actori celebri, un film de debut al unui tanar regizor si un scurt metraj.

Perioadă și Durată Job

Filmarile vor avea loc in perioada septembrie-decembrie 2022.

Cerințe și Descriere Job

ATENTIE! Acest anunț este dedicat EXCLUSIV actorilor amatori (cu cursuri actorie sau experiența anterioara) și studenților la actorie! Daca nu va incadrati, vă rugăm frumos, verificați celelalte anunțuri de casting și aplicați la cele la care vă încadrați. APLICATI cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce facultate de actorie sunteți sau ce școală de actorie ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe directorul de casting si regizorul despre dvs.), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, dacă aveți experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, recalme, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și studenți actorie sau actori amatori din țara. PRESELECTIA: Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați de directirul de casting la castingul fizic, unele vor fi direct în prezența regizorului. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectat/ favorit/ chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit (acolo unde este cazul). ATENTIE! PENTRU MINORI! Aveti in zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" un document cu toate informatiile necesare pentru a crea un cont de minor. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Se va discuta cu fiecare talent selectat, la casting. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu si Iasi

Case de productie locale & Directori de casting

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022