Inapoi la Casting Calluri

Familii reale - Reclama TV

(Barbat sau femeie, 1-70 ani)

2000 RON/ zi de filmare/ familie.

Romania

Agentie de casting

27 Iulie 2022

08 Iulie 2022

Detalii proiect

Telefonie mobila

Perioadă și Durată Job

O zi de filmare in perioada 27 -31 Iulie 2022.

Cerințe și Descriere Job

Cautam familii din Romania cu cel putin un membru stabilit in strainatate, pt o reclama la o companie telefonica. Filmarea are loc in jurul datei de 31 Iulie 2022, acasa la familie. Onorariu: 2000 lei/ familie. Daca familia ta se incadreaza in descrierea de mai sus aplica la acest casting si te vom contacta pentru detalii.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si o poza cu famila, - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Va rugam sa mentionati la campul "About me"/Despre mine: - ce membru al familie se afla in strainatate si in ce tara. Veti fi contactati ulterior pentru mai multe detalii. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Nu exista, nu se cere exclusivitate

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - ideal si o poza cu famila, - ideal si un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si experienta daca aveti sau orice considerati relevant despre dvs., pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Va rugam sa mentionati la campul "About me"/Despre mine: - ce membru al familie se afla in strainatate si in ce tara. Veti fi contactati ulterior pentru mai multe detalii. Experienta anterioara nu se cere, dar daca exista, va rugam sa o mentionati in profil, cand aplicati, la zona "Experienta". Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista, nu se cere exclusivitate

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

2000 RON/ zi de filmare/ familie.

Romania

Agentie de casting

27 Iulie 2022

08 Iulie 2022