Inapoi la Casting Calluri

Femei si barbati (cupluri reale sau nu) pentru filmare editie speciala de revelion - TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” (PRIMA TV)

(Barbat sau femeie, 40-60 ani)

Romana

Bucuresti, zona Baneasa- Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, in incinta unui restaurant

150 ron. Banii se dau "pe loc" la sfarsitul zilei de filmare.

Grig Chiroiu Media Company

05 Decembrie 2021

03 Decembrie 2021

Detalii Proiect

TV SHOW-ul “Secretele Președintelui” filmeaza o editie speciala de revelion. Dupa ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialuli care este difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, acum avem “Secretele Președintelui” - serial ce se difuzeaza pe Prima TV. Cautam cupluri (reale sau nu) pentru editia de revelion.

Perioadă și Durată Job

LUNI 6 DECEMBRIE 2021

Cerințe și Descriere Job

Veti participa la filmarea speciala de revelion, alaturi de actori care interpreteaza de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei (jucat de Grig Chiroiu). Filmarea luni 6 DECEMBRIE incepand cu orele 9.30 in Bucuresti, zona Baneasa. Program filmare: 10-12 ore. Aveti cartering asigurat - masa calda. Avem nevoie de cupluri reale sau nu, intre 40-60 ani. Atentie: OBLIGATORIU trebuie sa veniti îmbrăcați ca pentru revelion: barbatii la costum si femeile ideal intr-o rochie, in filmarea fiind participanti la Revelion la Cotroceni la presedinte. Puteti veni direct imbracati astfel sau va puteti schimba acolo daca doriti (aveti loc amenajat, filmarile vor fi la un restaurant). Fără vorbe, replici, doar figurație simpla, nu aveti nimc deosebit de facut. 150 ron/ zi, o zi de filmare dureaza pana la 12 ore. Se platesc la final de zi.

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. De asemenea, va rugam sa va completati formularul de inscriere cu toate datele cerute. NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Selectia se face pe baza pozelor pe care le urcati în profilul dvs. de aici. IDEAL urcați in profilul din platforma și un scurt video "About me" de prezentare pentru a va creste sansele, persoanele cu video de prezentare recent pe profil vor fi vizualizate cu prioritate. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

Bucuresti, zona Baneasa- Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, in incinta unui restaurant

150 ron. Banii se dau "pe loc" la sfarsitul zilei de filmare.

Grig Chiroiu Media Company

05 Decembrie 2021

03 Decembrie 2021