Inapoi la Casting Calluri

Fete blonde- Good Looking - Emisiune TV Revelion (inregistrata) - Televiziune top 3 audienta

(Femeie, 18-30 ani)

Va fi discutat si comunicat ulterior celor selectate

Bucuresti

Televiziune - Top 3 audienta

26 Iunie 2022

12 Noiembrie 2021

Detalii proiect

Emisiune TV pentru Revelion - inregistrare (nu va fi live/in direct)

Perioadă și Durată Job

OBLIGATORIU DISPONIBILA PE 24 noiembrie 2021 - toata ziua (o zi de filmare dureaza pana la maxim 12 h)

Cerințe și Descriere Job

Am nevoie pt o filmare pe data de 24 Noiembrie de blonde, frumoase, care sa arate foarte bine, imbracate elegant, ca pentru Revelion (nu asiguram tiunuta, fiecare vine cu tinuta din garderoba propie). Fetele: - sa aibă experiența/sa fie volubile pt o emisie gen Revelion. - vor tine loc de public și vor fi invitate de vedete la un dans, joc haios in platou, etc. - dacă e posibil/ideal sa fie vaccinate. - filmarea o sa dureze toată ziua - între 8/12 ore - se asigura catering și apa.Submission Instructions:
APLICATI cu minim 3 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una cu corpul intreg (full body) si una cu zambet. Ideal urcati si o poza cu tinuta cu care veti veni imbracata la filmare daca sunteti selectata. OBLIGATORIU: aceste poze le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. NU se dau probe de casting, dar trebuie sa URCATI în profilul dvs. de aici un video scurt (maxim 1 minut) de prezentare, facut acum/recent, cu telefonul mobil. Selectia se face pe baza pozelor si a acestui video. CASTING: exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim!Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 3 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata), una cu corpul intreg (full body) si una cu zambet. Ideal urcati si o poza cu tinuta cu care veti veni imbracata la filmare daca sunteti selectata. OBLIGATORIU: aceste poze le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. NU se dau probe de casting, dar trebuie sa URCATI în profilul dvs. de aici un video scurt (maxim 1 minut) de prezentare, facut acum/recent, cu telefonul mobil. Selectia se face pe baza pozelor si a acestui video. CASTING: exclusiv în platforma The Cast List, nu vor fi luate în considerare poze/aplicatii trimise pe alte medii/canale. Multumim!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Va fi discutat si comunicat ulterior celor selectate

Bucuresti

Televiziune - Top 3 audienta

26 Iunie 2022

12 Noiembrie 2021