Inapoi la Casting Calluri

FIGURATIE SIMPLA pentru film românesc

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Nu conteaza, nu ai replici. Nu ti se cere nimic deosebit, decât prezența fizică, fără a avea efectiv o replică.

Bucuresti, Ilfov

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Film românesc, lung metraj de comedie

28 August 2021

22 Iulie 2021

Detalii Proiect

Film românesc, lung metraj de comedie. Tipologie cerută: Sunt acceptate toate tipurile de persoane, indiferent de pregătire experiență, profesie, vârstă, naționalitate, înălțime, greutate sau aspect fizic. Oricine e acceptat ușor pentru figurație simplă.

Perioadă și Durată Job

Se cere disponibilitate in perioada filmărilor: 2 August - 2 Septembrie. Atentie! 1 zi filmare poate dura si pana la 12 h. Buget 100 ron/zi

Cerințe și Descriere Job

Cautam barbați si femei, cu varsta peste 18 ani pentru figuratie simpla in film film românesc. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje. Cautam “real people” autentici, NU se cere experienta. Acest job este potrivit celor care nu au mai fost niciodată pe un platou de filmare, nu au filmat niciodată nimic și vor să se acomodeze cu această lume. Astfel, este primul job, de “încălzire” , cu care o persoană fără experiență sau studii de actorie își poate începe cariera în acest domeniu. Talente care să joace ca “Extras” = “Figurație simplă” sunt pentru a crea un fundal cât mai real, natural, autentic. Figurațiile simple sunt personaje nerecognoscibile, fiind în planul secund, acestora nu li se disting bine trăsăturile feței. Imaginea e de multe ori blurată.

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu minim 2 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum) : una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. IDEAL urcați și un scurt video "About me" de prezentare. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența" . Atentie! APLICATI doar daca sunteti de acord cu bugetul mentionat mai jos: 100 ron/zi de filmare! NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Ești acceptat pe baza pozelor pe care le urci în profilul tău și dacă te încadrezi în cerințele generale sau anumite segmente de vârstă, câteva exemple acum vor fi: un grup "Nuntasi" , vârsta +20 ani, femei si barbati bine imbracati :), un grup "Cersetori" :) la înmormantare, grup "Corporatisti" samd. Castingul se desfășoară EXCLUSIV în platforma The Cast List. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi veți vedea direct în profilul dvs. când sunteți selectat/ favorit, chemat la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cei selectați vor primi și un sms (tot de la The Cast List) cu mai multe informatii.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Nu conteaza, nu ai replici. Nu ti se cere nimic deosebit, decât prezența fizică, fără a avea efectiv o replică.

Bucuresti, Ilfov

100 ron/zi de filmare, la sfarsitul zile de filmare. Se asigura catering. Contractul se semneaza direct cu producția. Platforma The Cast List nu oprește niciun comision.

Film românesc, lung metraj de comedie

28 August 2021

22 Iulie 2021