Inapoi la Casting Calluri

Figuratie simpla in film romanesc - Locatie Braila - EXCLUSIV pentru cei care locuiesc in Braila & Galati!

(Barbat sau femeie, 18-65 ani)

Se va comunica ulterior

Braila

Connect Casting pentru casa de productie locala

24 Februarie 2022

02 Decembrie 2021

Detalii proiect

Film lungmetraj productie romana: "Sibiu '89 "

Perioadă și Durată Job

Va rugam sa aveti disponibilitate pentru filmari in perioada februarie-martie 2022

Cerințe și Descriere Job

Cautam “real people” autentici, barbati si femei, toate varstele (intre 18 si 65 ani ) si toate fizionomiile, pentru figuratie intr-un film de lungmetraj: "Sibiu '89", care se va filma in Braila in perioada februarie -martie 2022. NU se cere sa ai experienta anterioara si nici studii de actorie. Nu conteaza aspectul fizic sau varsta, avem nevoie de diverse varste si tipologii pentru a acoperi o plaja mare de personaje.Submission Instructions:
APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. De asemenea, va rugam sa va completati formularul de inscriere cu toate datele cerute. NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Selectia se face pe baza pozelor pe care le urcati în profilul dvs. de aici. IDEAL urcați in profilul din platforma și un scurt video "About me" de prezentare pentru a va creste sansele, persoanele cu video de prezentare recent pe profil vor fi vizualizate cu prioritate. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". ATENTIE: Acest anunt este adresat doar persoanelor care locuiesc in orasul Braila, cat si Galati si imprejurimi.Exclusivity Requirements:
Nu exista

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu minim 2 POZE RECENTE (în care arătați ca acum): una portret (cu fata) si alta cu corpul intreg (full body). OBLIGATORIU: le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. De asemenea, va rugam sa va completati formularul de inscriere cu toate datele cerute. NU se dau probe de casting pentru a lua un job de “Figurație simplă”. Selectia se face pe baza pozelor pe care le urcati în profilul dvs. de aici. IDEAL urcați in profilul din platforma și un scurt video "About me" de prezentare pentru a va creste sansele, persoanele cu video de prezentare recent pe profil vor fi vizualizate cu prioritate. NU se cere experiență anterioară si nici studii de actorie! Dacă totusi ati mai fost la filmari, vă rugăm să treceți în profilul dvs. de aici, din platforma, la câmpul "Experiența". ATENTIE: Acest anunt este adresat doar persoanelor care locuiesc in orasul Braila, cat si Galati si imprejurimi.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu exista

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Se va comunica ulterior

Braila

Connect Casting pentru casa de productie locala

24 Februarie 2022

02 Decembrie 2021