Inapoi la Casting Calluri

MODELE, INFLUENCERI & CELEBRITATI - FILM ROMANESC

(Barbat sau femeie)

Profesionisti

Se va discuta cu fiecare influencer/personalitate in parte. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision.

Romania

Productie romaneasca

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022

Categorie Proiect

Film - Lungmetraj

Detalii proiect

Proiect de film romanesc, lung metraj. Producatorul isi doreste sa distribuie in unul sau mai multe roluri si persoane foarte cunoscute, influenceri, celebritati, modele, artisti, care pot fi sau nu actori. CERINTA OBLIGATORIE: + 50 K followers pe una dintre retelele de social media (Instagram, Facebook, Tik-tok). NU APLICATI daca nu va incadrati, verificati celelalte anunturi de casting disponibile pe platforma si aplicati la cele potrivite pentru dvs.

Perioadă și Durată Job

Filmarile vor avea loc in toamna 2022 sau primavara 2023.

Cerințe și Descriere Job

ATENTIE! Anunt de casting EXCLUSIV pentru Influenceri & Celebritati/Persoane cunoscute. CERINTA OBLIGATORIE: + 50 K followers pe una dintre retelele de social media (Instagram, Facebook, Tik-tok). NU APLICATI daca nu va incadrati, verificati celelalte anunturi de casting disponibile pe platforma si aplicati la cele potrivite pentru dvs. APLICATI cu: - Ideal un set de minim 10 POZE, in diferite ipostaze, - ideal un scurt video de prezentare sau ce video considerati relevant, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. ATENTIE: Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - un scurt Bio/ "About me" (in campul dedicat) in care spuneti ce considerati cel mai relevant despre dvs. si obligatoriu numarul de followers si reteaua), - OBLIGATORIU la zona "Links" (in sectiunea "Appearance, Measurements & Other") link-urile dvs. catre Instagram/YouTube/ Facebook/Tik-Tok) - acestea vor fi accesate de producator. ATENTIE! PENTRU MINORI! Aveti in zona "DOCUMENTE DE DESCARCAT" un document cu toate informatiile necesare pentru a crea un cont de minor. Click pe document, va rugam, il descarcati si urmati pasii din el. Multumim frumos!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Se va discuta cu fiecare influencer/personalitate in parte. Platforma The Cast List nu intervine în negocierea contractelor și nu opreste niciun comision.

Romania

Productie romaneasca

30 Septembrie 2022

05 Septembrie 2022