Inapoi la Casting Calluri

ROL in SERIAL COMEDIE - Fata 19-23 ani cu fata de pustoaica

(Femeie, 18-25 ani)

Toate talentele

200 euro/zi de filmare. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti

Romana

30 Septembrie 2022

13 Septembrie 2022

Categorie Proiect

TV / Televizune - Serial TV

Categorie Rol/Job

Rol principal

Detalii proiect

O comedie despre life coach si sfaturi hilare 12 episoade per sezon Produs de Papa Pictures, care are in portofoliu franciza: Pup-o ma, Secretul lui Zorillo, SNUP, Vineri 3

Perioadă și Durată Job

Filmarile vor avea loc in aceasta toamna

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Fata 19-23 ani cu fata de pustioaica pentru rol principal in pilot serial de comedie APLICATI cu: - MINIM 3 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): portret și corp întreg, - un scurt video de prezentare în limba română (numele, vârsta, la ce facultate de actorie sunteți sau ce școală de actorie ați absolvit, ce experiența aveți, orice considerați relevant să știe directorul de casting si regizorul despre dvs.), - ideal și un reel/monolog, pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. Vă rugăm sa treceți tot aici, în profilul dvs. din platforma: - la zona "Experiența" ce ați mai lucrat, dacă aveți experiență este un plus, pot fi orice fel de proiecte, scurt metraj, lung metraj, teatru, recalme, samd. - localitatea în care sunteți, se doresc și studenți actorie sau actori amatori din țara. PRESELECTIA: Preselecția are loc pe platforma TheCastList.com. NU vor fi luate în considerare poze sau mesaje trimise pe email sau alte canale. Aplicați conform cu cerințele de mai sus, apoi cei selectați sunt invitați de producator la o discutie/casting. Veți vedea și direct în profilul dvs. din platforma cand sunteți selectata/ favorita/ chemata la audiție/ sau dacă aplicația va fost refuzată. Cele selectate vor primi și un telefon sau/și un sms (tot de la The Cast List) cu info audiție și textul de pregatit (acolo unde este cazul). Multumim frumos!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

200 euro/zi de filmare. Platforma The Cast List NU opreste niciun comision din remuneratia talentelor si nu intervine in negocierea bugetelor.

Bucuresti

Romana

30 Septembrie 2022

13 Septembrie 2022