Inapoi la Casting Calluri

ROL PRIETENUL & PRIETENA DE FAMILIE - CUPLU - RECLAMA TV - BRAND ELECTROCASNICE!

(Barbat sau femeie, 22-40 ani)

1200 lei cu drepturi de difuzare incluse in acest tarif (1an, Romania)

Bucuresti

MRA Casting pentru spot BRAND ELECTROCASNICE

25 Iulie 2022

21 Iulie 2022

Detalii proiect

Spot + Sedinta foto pentru BRAND ELECTROCASNICE

Perioadă și Durată Job

01 - 02.08.2022 (o singura zi de filmare)

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Barbati si femei cu varsta intre 23-40 ani care vor juca Rolul unui "Cuplu (Ea + El)" - prieteni de familie cu personajele principale. Vei fi personaj secundar si vei avea o aparitie intr-o scena. Vei avea o singura zi de shooting. Nu trebuie sa fiti cuplu in viata reala, rolul jucat in reclama este de El/Ea din Cuplu.Submission Instructions:
APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si ce experienta aveti, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora, va rugam respectati cerintele. Experienta anterioara nu este obligatorie, dar daca aveti, va rugam sa o treceti in profil la zona "Experienta". ATENTIE! NU aplicati daca nu sunteti disponibil/a ulterior sa participati la o proba de casting (auditie), care poate fi in studio sau de tip self tape (va filmati singur/a cu telefonul mobil, conform indicatiilor regizorale). Daca sunteti selecta/a, in pasul urmator primiti informatii detaliate despre aceasta proba de casting. PENTRU CEI DIN PROVINCIE: Puteti aplica, dar luati in calcul ca nu va sunt decontate transport si cazare la Bucuresti pentru fitting si filmare (in cazul in care sunteti alesi in final)! Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, NU aplicati. Pentru voi proba de casting va fi de tip self-tape, daca sunteti selectati, trebuie sa o faceti singuri. INFORMATII SUPLIMENTARE MAXIMIZARE SANSE CASTING: Pentru mai multe informatii despre cum sa aplicati cu un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castingul, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (https://thecastlist.com/dashboard/faq). Gasiti informatii si despre cum sa faceti video-ul de prezentare si pozele. Multumim frumos!Exclusivity Requirements:
Exclusivitate pe categorie de produs Romania, 1 an: electrocasnice. ATENTIE! Nu aplicati daca aveti pe post alte reclame la firme concurente/pe categoria electrocasnice. OBLIGATORIU: completati-va Experienta anterioara aici, in pltforma, in profilul dvs., in zona dedicata: in campul "Experienta".

Cerințe și Detalii Aplicare

APLICATI cu: - minim 3 poze recente (asa cum aratati acum), - un scurt (aproximativ 1 minut) video de prezentare "About me": nume- varsta, inaltime, greutate si ce experienta aveti, pe care le urcati in profiul dvs. de aici din platforma. Preselectia se va face in baza acestora, va rugam respectati cerintele. Experienta anterioara nu este obligatorie, dar daca aveti, va rugam sa o treceti in profil la zona "Experienta". ATENTIE! NU aplicati daca nu sunteti disponibil/a ulterior sa participati la o proba de casting (auditie), care poate fi in studio sau de tip self tape (va filmati singur/a cu telefonul mobil, conform indicatiilor regizorale). Daca sunteti selecta/a, in pasul urmator primiti informatii detaliate despre aceasta proba de casting. PENTRU CEI DIN PROVINCIE: Puteti aplica, dar luati in calcul ca nu va sunt decontate transport si cazare la Bucuresti pentru fitting si filmare (in cazul in care sunteti alesi in final)! Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, NU aplicati. Pentru voi proba de casting va fi de tip self-tape, daca sunteti selectati, trebuie sa o faceti singuri. INFORMATII SUPLIMENTARE MAXIMIZARE SANSE CASTING: Pentru mai multe informatii despre cum sa aplicati cu un profil cat mai bun, cu care sa va maximizati sansele de a lua castingul, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ (https://thecastlist.com/dashboard/faq). Gasiti informatii si despre cum sa faceti video-ul de prezentare si pozele. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Exclusivitate pe categorie de produs Romania, 1 an: electrocasnice. ATENTIE! Nu aplicati daca aveti pe post alte reclame la firme concurente/pe categoria electrocasnice. OBLIGATORIU: completati-va Experienta anterioara aici, in pltforma, in profilul dvs., in zona dedicata: in campul "Experienta".

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

1200 lei cu drepturi de difuzare incluse in acest tarif (1an, Romania)

Bucuresti

MRA Casting pentru spot BRAND ELECTROCASNICE

25 Iulie 2022

21 Iulie 2022