Inapoi la Casting Calluri

Rol "Tipul/Sotul/Tatal" - Reclama TV magazin vanzari online

(Barbat, 30-40 ani)

Profesionisti

Budget Net Total: 600 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru casa de productie locala

31 Octombrie 2022

30 Octombrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar cu Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Rol principal

Detalii proiect

RECLAMA TV: Proiect pentru un site de vânzări online DIFUZARE: 2 luni RO, Bulgaria & Ungaria TV + Online +foto online, cu exclusivitate pe categoria de produs

Perioadă și Durată Job

ZILE FILMARE: Filmarile sunt 1 zi pe 8 noiembrie 2022 Va rugam sa aveti disponibilitate in aceste date. Veti avea si o proba de costume, dar nu se stie inca ziua, se va comunica ulterior.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Cautam actori carismatici, cu fete memorabile cu vârste cuprinse intre 27 și 40 de ani Rolul este principal, avem 3 roluri APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! PRESELECTIA: Preselectia se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus, OBLIGATORIU poze si video de prezentare recente daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. CASTING IN STUDIO: Cei selectați primesc sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu invitatie la casting in studio, proba finala va fi data cu directorul casting si regizorul. Va rugam sa aveti disponibilitate pentru auditie in studio in data de: 31.10.2022 INFORMATII SUPLIMENTARE: Pentru mai multe informatii despre cum sa faceti un bun video "About me" de prezentare, cat si un profil cu care sa va maximizati sansele de a lua castinguri si job-uri, accesati sectiunea de aici de pe site: HELP CENTER > TALENTS FAQ ( thecastlist.com/dashboard/faq ).

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Budget Net Total: 600 EUR

BUCURESTI

Romana

Director Casting pentru casa de productie locala

31 Octombrie 2022

30 Octombrie 2022