Inapoi la Casting Calluri

Semeni cu o vedeta sau personalitate? Te vrem sa joci in “Secretele Președintelui” (PRIMA TV)!

(Barbat sau femeie, 18-70 ani)

Romana

Bucuresti

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Grig Chiroiu Media Company

15 Noiembrie 2021

06 Septembrie 2021

Detalii Proiect

După ce a intrat in cartea recordurilor Guinness Book cu sitcomul „Trăsniţii“ drept cel mai longeviv din lume, producţia românească surclasând animaţia „The Simpsons“, care deţinuse până în acel moment recordul mondial, Grig Chiroiu continua si in 2021 productia serialului care va fi difuzat pe PRIMA TV, intr-un nou format, cu o "fata noua" si planuri si mai mari. Dupa „Trăsniţi în N.A.T.O“, „Trăsniţi din N.A.T.O“ şi „Trăsniţii“, urmeaza acum “Secretele Președintelui” - aceasta este noua denumire a serialului ce va fi difuzat din 1 Octombrie pe Prima TV. Cautam personajele care vor interpreta personalitati din toata lumea, atat din Romania, cat si internationale, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati care vin la Palatul Cotroceni sa se intalneasca cu presedintele Romaniei.

Perioadă și Durată Job

Perioada filmarilor: 15 septembrie -31 octombrie 2021. Datele de filmare nu sunt inca stabilite, urmeaza a fi comunicate ulterior.

Cerințe și Descriere Job

Mereu ti s-a spus ca SEMENI perfect cu vedeta sau personalitatea X? PERFECT! Pe tine te cautam! APLICA ACUM! Căutăm persoane (actori sau nu, nu conteaza), IMPORTANTA ESTE ASEMANAREA FIZICA, care sa interpreteze rolul unor personalitati, de la presedinti si oameni politici, la vedete, cantareti sau celebritati în TV SHOW-ul “Secretele Președintelui”. Dacă ești chiar tu, nu te mai gandi, aplică acum! Cunoști pe cineva care seamana cu o vedeta sau personalitate? Transmite-i acest anunț de casting ca să aplice si ajută-ne sa găsim aceste personaje. Experiența anterioară nu este necesară, nici studiile de actorie, dar evident sunt un plus.

Cerințe și Detalii Aplicare

Castingul se va desfășura EXCLUSIV în platforma TheCastList.com. Va rugam aplicati aici urcand in profilul dvs: - minim 3 poze recente care sa reflecte look-ul actual - un scurt video (maxim 1 minut) de prezentare "About me" la sectiunea "About me" video. In video spuneti scurt: prenumele, varsta, cu ce va ocupati, ce pasiuni aveti si orice doriti sa stim despre dvs., dar mai ales cu ce vedeta sau personalitate semanati si vreti sa o interpretati! Ulterior, cei selectati vor primi aici (in contul lor din platforma) textele pentru proba de casting si mesaj pentru intalnirea directa cu producatorul. ATENTIE! Aplicatiile trimise sub alta forma (mesaje, mailuri, diverse comentarii) NU vor fi luate in considerare. NU ne trimiteti pe email sau alte forme, aplicatia nu va fi luata in calcul. NU contactati productia, aplicati aici respectand instructiunile de mai sus. Multumim frumos!

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu se cere exclusivitate.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

Bucuresti

Platforma The Cast List NU opreste niciun comision, vei discuta si semna contractul direct cu productia, acesta este un e un job direct, fara intermediari.

Grig Chiroiu Media Company

15 Noiembrie 2021

06 Septembrie 2021