Inapoi la Casting Calluri

SUPER CASTING - "MIREASA" - REALITY SHOW MATRIMONIAL - 40.000 euro premiul + Remuneratie substantiala pentru fiecare participant!

(Barbat sau femeie)

Toate talentele

40.000 euro (premiul final) + Remuneratie lunara pentru fiecare participant

BUFTEA

Romana

TELEVIZIUNE TOP 3 AUDIENTE

31 August 2023

04 Aprilie 2023

Categorie Proiect

TV / Televizune - Reality Show

Categorie Rol/Job

Participant

Detalii proiect

Proiectul este un reality show care poate dura intre 4-6 luni. Cuplurile care se vor forma vor fi votate de către telespectatori intr-un concurs, iar câștigătorii vor pleca acasa cu un premiu de 40.000 de euro. Nu exista scenariu de urmat. Cautam in primul rand de oameni autentici, care chiar sa isi doreasca sa intalneasca pe cineva in vederea casatoriei.

Perioadă și Durată Job

Proiectul presupune participare totala, departe de aparatura de telefonie mobila si social media, cu prezenta non stop intr-o casa unde concurentii vor avea ocazia de a cunoaste posibili parteneri. In functie de data la care intri poti sta in casa intre 2 si 5 luni. Dincolo de premiul final de 40.000 de euro la care concureaza cuplurile care se casatoresc, fiecare particpant va primi o suma lunara consistenta pentru prezenta in emisiune. De asemenea, in cazul baietilor/barbatilor, participarea mamei/rudei feminine va fi remunerata considerabil.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Persoane interesate sa se casatoreasca, care sa participe la emisune din dorința reala de a își găsi partener in vederea căsătoriei. Persoane autentice, oameni reali, bărbați și femei între 22-32 de ani. Nu exista decat cerinta de a veni cu voie buna, evident ca au prioritate persoanele agreabile, cu simtul umorului, decente, dezinvolte. Un mare plus este ca baiatul sa fie insotit de mama/bunica/nasa/ prietena de familie mai in varsta sau o persoana de sex feminin din familie care sa ii fie ghid in aceasta alegere importanta, cea a unei sotii. Participarea acesteia va fi remunerata considerabil. NOTA: Daca esti o persoana cunoscuta, celebritate sau vedeta, poti aplica, vei discuta direct cu productia mai multe detalii despre posibila ta colaborare pentru acest reality show. APLICA direct aici, cu profilul tau pe care sa ai urcat: - Minim 3 fotografii recente (nu mai vechi de o luna): plan intreg si prim plan, ca la buletin, dar si cu un zambet; - Ideal un video scurt (nu mai lung 2 minute) de prezentare, facut cu telefonul, in care spui: prenume, varsta, localitatea in care te-ai nascut si cea in care traiesti in prezent, starea civila, studii, ocupatie, ce calitati apreciezi si trebuie sa indeplineasca viitorul partener de viata, orice detalii consideri relevante despre tine sau viitorul partener. Atentie! Daca ai mai participat in ultimul an la alte emisiuni tv, te rog sa specificai emisiunea si postul de televiziune - trece aceste detalii la campul "Experienta" din profilul tau. SELECTIE: Toti aplicantii vor fi contactati telefonic de directorul de casting, pentru a primi detaliii suplimentare necesare.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

40.000 euro (premiul final) + Remuneratie lunara pentru fiecare participant

BUFTEA

Romana

TELEVIZIUNE TOP 3 AUDIENTE

31 August 2023

04 Aprilie 2023