Inapoi la Casting Calluri

TV / Television - Reality Show

(Barbat sau femeie, 3-50 ani)

Romana

Romania

2500 - 3500

Prima TV

31 August 2022

17 Iunie 2022

Detalii Proiect

Cele mai longevive si iubite doua emisiuni de Reality Show din Romania

Perioadă și Durată Job

In functie de proiectul ales, filmarile dureaza 4 sau 6 zile. Filmarile pentru sezonul intreg se fac pana in toamna tarziu.

Cerințe și Descriere Job

Emisiuni tip reality show, fara elemente regizate, remunerate consistent. PROIECT I Durata filmarilor: 6 zile. Fara costuri de transport, masa si cazare din partea dvs. - vor fi suportate de productie. Plata se face la finalul celor 6 zile de filmare. Filmarile se vor face la domiciliul familiilor participantilor. Conditii de participare: - în familie să existe minim un copil minor (pot participa si familii monoparentale) - locuința să fie de minim 2 camere (bloc sau casă), proprietate personala sau cu acordul proprietarului pentru filmare - disponibilitatea mamelor pentru deplasare timp de o saptamana PROIECT II Durata filmarilor: 4 zile. Plata se face la finalul celor 4 zile de filmare. Filmarile se vor face la domiciliul familiilor participantilor. Conditii de participare: - în familie să existe minim un copil minor, intre 4 si 10 ani ...mai nazdravan :) - pot participa si familii monoparentale - locuința să fie de minim 2 camere (bloc sau casă), proprietate personala sau cu acordul proprietarului pentru filmare

Cerințe și Detalii Aplicare

Aplicați cu MINIM 3 POZE RECENTE CU TOATA FAMILIA DE PREFERAT ( în care arătați ca acum). Urcați-le direct aici, pe profilul dvs. din platformă. SELECTIA: Toti aplicanții vor fi sunați direct de catre echipa de producție, pentru detalii complete.

Cerințe și Detalii Exclusivitate

Citește cu atenție! Te rugăm nu aplica dacă nu îndeplinești sau nu ești de acord cu condițiile speciale mențioante aici!

Nu sunt

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Romana

Romania

2500 - 3500

Prima TV

31 August 2022

17 Iunie 2022