Inapoi la Casting Calluri

Casting CUPLURI & FAMILII REALE - RECLAMA TV!

(Barbat sau femeie)

Toate talentele

300 euro - 1000 euro/ familie, in functie de familie, cat de numeroasa este

BUCURESTI

Romana

Director Casting

30 Noiembrie 2022

15 Noiembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Spot Publicitar

Detalii proiect

RECLAMA TV, un proiect frumos, pentru care avem nevoie de: - CUPLURI REALE - FAMILII REALE, AUTENTICE, la filmare ne dorim sa se vada chimia reala dintre parteneri/ memebrii familiei.

Perioadă și Durată Job

1-3 zile in perioada 17 -15 Noiembrie, nu s-a decis inca data exacta a filmarilor

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Cautam cupluri si familii reale, compuse din: mama, tata + bebe/copil/copii/bunica/bunic, orice formula, toata plaja de personaje si varste. CONDITIE OBLIGATORIE: - CUPLURI REALE - FAMILIE REALA, AUTENTICA Va rugam nu aplicati daca nu aveti: - partenera/partenerul disponibil sa participe la filmare sau - cel putin un membru al familie cu care sa participati la filmare, ideal familie cat mai numeroasa, cati mai multi membri ai familiei. APLICATI cu: - minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 2 luni, asa cum aratati acum): poze de prim plan, fara ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul, - OBLIGATORIU un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vada regizorul pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a), pe care le urcati aici in profiul dvs. din platforma. + Completati-va campul "Experienta" daca aveti, actualizati cu toate proiectele, la zi si corect! ATENTIE! La campul "About me" despre mine scrieti exact textul: "Familie reala disponibila pentru filmare" + Adaugati cine sunt ceilalti membrii ai familiei disponibili sa participe la filmare, ex: "Si fetita 12 ani, baiat 14 ani, plus bunica 65 ani disponibili pentru filmare". IMPORTANT! Nu uitati sa urcati poze si cu ei pe profilul dvs, ideal si una de grup, cu toti membrii familiei doritori sa filmeze! SELECTIA FINALA: Se va face in baza pozelor si a videoului de prezentare pe care le urcati aici, in profil. Rugam aplicați conform cu cerințele de mai sus. OBLIGATORIU: - poze si video si cu membrii familie urcate pe profilul dvs., - poze si video de prezentare recente, daca vreti sa luati castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/ favorit(ă) sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. INFORMATII SUPLIMENTARE: CUM trebuie sa fie pozele de casting pe care le urci pe profilul tau? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-230 CUM faci un video bun de prezentare "About me?" Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-250 CUM urci acest video pe profil? Citese aici info: https://www.thecastlist.com/dashboard/faq/my-account#myaccount-140 CUM completezi experienta? Citese aici info: https://thecastlist.com/dashboard/faq/register#register-200 CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa va maximizati sansele de a lua castinguri/job-uri, in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting! ATENȚIE! În cazul înregistrării unui cont nou pentru copil/minor în platformă descărcați documentul atașat mai jos și urmați pașii menționați. Altfel, nu vă putem aproba profilul! Mulțumim!

Documente de descărcat


Citește cu atenție documentele, asigură-te că ești de acord cu ele și că îndeplinești toate cerințele sau criteriile mentionate. Apasă pe un document pentru a-l descărca în calculatorul tău, de unde ulterior îl poți deschide.

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

300 euro - 1000 euro/ familie, in functie de familie, cat de numeroasa este

BUCURESTI

Romana

Director Casting

30 Noiembrie 2022

15 Noiembrie 2022