Înregistrarea - Cum creez profilul meu de Actor/Talent?

Ești actor? Sau talent/real people și îți dorești să intri în această lume, ca background actor sau chiar să-ți dezvolți o carieră în această industrie? Primul pas este să-ți creezi online un profil complet, adică să te înregistrezi pe platformă. Ulterior vei participa automat la castinguri, dacă ai un profil aprobat.

Pentru a-ți crea un cont și a te înregistra cu un profil în platforma The Cast List, mergi direct la: https://thecastlist.com/register.

După ce ai terminat integral procesul de Register (înregistrare), profilul tău, pozele, videoclipurile, cât și toate informațiile vor fi verificate de către un reprezentant The Cast List, care îți va aproba profilul, dacă el corespunde standardelor industriei (poze de casting, video și informații complete și corecte), și îți va acorda un calificativ în funcție de calitatea profilului tău, “Profile Quality”.

Câmpul “Profile Quality” reprezintă calitatea profilului tău, calificativul pe care l-a primit în urma evaluării de către reprezentantul The Cast List.

Acesta este vizibil pentru directorii de casting, producătorii, regizorii, toți profesioniștii din industrie care accesează platforma și reprezintă un factor important în procesul de casting. În funcție de acest calificativ poți apărea printre primii în căutările de casting pentru proiecte, de aceea acordă-i importanța cuvenită dacă vrei să îți crești șansele de a fi ales!

Afișarea rezultatelor, adică profilelor, în căutările de casting este în funcție de acest calificativ, cât și de procentajul de completare al profilului. Dacă ai un procentaj și un calificativ mai mare, apari printre primii în lista căutărilor de casting.

Mai multe detalii despre cum îți poți crește șansele de a fi selectat pentru joburi găsești aici: Ce pot să fac pentru a-mi crește șansele de a participa și lua castinguri?.

Mai multe detalii despre cum îți poți crește procentajul profilului tău găsești aici: Trebuie să completez toate câmpurile care apar pe formularul de înregistrare?, Ce se întâmplă dacă nu completez toate câmpurile care apar pe formularul de înregistrare?, Ce e cel mai important să completez la profilul meu? și Cum îmi cresc procentajul de completare al profilului?.

Există 7 calificative posibile care reflectă calitatea profilului tău: 

 1. “Profile Pending Approval” = “Profil în curs de aprobare”
 2. “Unprofessional Profile” = “Profil neprofesionist”
 3. “Approved Profile” = “Profil aprobat”
 4. “Good Profile” = “Profil bun”
 5. “Excellent Profile” = “Profil excelent”
 6. “The Cast List Studio Profile” = “Profil făcut în studio The Cast List”
 7. “Special Booking” = “Categorie specială”
 8. “Celebrity” = “Celebritate” 🌟

“Profile Pending Approval” = “Profil în curs de aprobare”este calificativul alocat automat de sistem la înregistrarea talentului, toate profilele primesc acest calificativ la înregistrare și înseamnă că profilul tău încă nu a fost verificat și calificat de către un reprezentant The Cast List.

Dacă ai un procentaj de completare mai mare de 50% apari oricum în căutările de casting, chiar dacă profilul tău nu a fost calificat încă și ai ca “Profile Quality”: “Profile Pending Approval”.

Imediat ce va fi verificat vei putea vedea și calificativul primit!

Până atunci, poți lucra la îmbunătățirea profilului tău. Mai multe detalii despre cum să îți construiești un profil ideal găsești aici: Ce e cel mai important să completez la profilul meu?, Cum trebuie să fie pozele mele de casting pe care le urc pe profil?, Pozele mele nu sunt bune, nu am materiale de prezentare bune, ce pot face?, Vreau să îmi fac un “About me” video, dar nu știu cum. Ce ar fi bine să conțină sau cum să fie?, Nu am un showreel, ce pot să fac? si Cum trebuie să arate poza mea de profil?.

“Unprofessional Profile” = “Profil neprofesionist” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil ce nu corespunde standardelor din industrie, irelevant pentru profesioniștii din industrie, prin urmare va apărea ultimul în căutările de casting.

Primești acest calificativ, de regulă, când procentajul de completare al profilului tău este mic sau minimul acceptat și/sau calitatea profilului tău (materialelor de prezentare, poze, video) este una foarte slabă, sub minimul standardelor impuse de industrie.

Verifică ce îți lipsește, verifică ce poze ai, dacă ai, cât și ce video de prezentare ai, dacă ai.

Dacă într-adevăr dorești să lucrezi în domeniu și să fii propus pe proiecte, îți recomandăm să-ți schimbi pozele și videoclipurile de prezentare, cât și să oferi cât mai multe informații despre tine, adică să-ți completezi cât mai multe câmpuri din profil. Astfel vei crește calitatea lui și vei fi vizibil, vei apărea printre primii în căutările de casting.

Mai multe detalii despre cum să îți construiești un profil ideal găsești aici: Ce e cel mai important să completez la profilul meu?, Cum trebuie să fie pozele mele de casting pe care le urc pe profil?, Pozele mele nu sunt bune, nu am materiale de prezentare bune, ce pot face?, Vreau să îmi fac un “About me” video, dar nu știu cum. Ce ar fi bine să conțină sau cum să fie?, Nu am un showreel, ce pot să fac? si Cum trebuie să arate poza mea de profil?.

“Approved Profile” = “Profil aprobat” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost aprobat.

Primești acest calificativ, de regulă, când ai procentajul de completare al profilului minim 50% și/sau calitatea profilului tău (materialelor de prezentare, poze, video) este una de bază, cea minim acceptată, este punctul de plecare. Cel mai probabil pozele și materialele tale de prezentare necesită o îmbunătățire.

Recomandat este să lucrezi la îmbunătățirea profilului tău astfel încât să îi crească și calitatea. Verifică ce îți lipsește, poate un videoclip, poate ai nevoie de poze mai bune, poate că ți-au rămas câmpuri necompletate pe profil.

Mai multe detalii despre cum să îți construiești un profil ideal găsești aici: Ce e cel mai important să completez la profilul meu?, Cum trebuie să fie pozele mele de casting pe care le urc pe profil?, Pozele mele nu sunt bune, nu am materiale de prezentare bune, ce pot face?, Vreau să îmi fac un “About me” video, dar nu știu cum. Ce ar fi bine să conțină sau cum să fie?, Nu am un showreel, ce pot să fac? si Cum trebuie să arate poza mea de profil?.

“Good Profile” = “Profil bun” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil bun. Înseamnă că o anumite parte din profilul tău (poze/video/informații câmpuri) este bine reprezentată, felicitări! 😊

Totuși, încă mai ai de lucrat! Verifică unde poți face îmbunătățiri, unde mai poți trece informații despre tine, poate poze și mai bune sau materiale video cu tine, pentru a-ți crește și mai mult calitatea profilului și implicit șansele la joburi!

Mai multe detalii despre cum să îți construiești un profil ideal găsești aici: Ce e cel mai important să completez la profilul meu?, Cum trebuie să fie pozele mele de casting pe care le urc pe profil?, Pozele mele nu sunt bune, nu am materiale de prezentare bune, ce pot face?, Vreau să îmi fac un “About me” video, dar nu știu cum. Ce ar fi bine să conțină sau cum să fie?, Nu am un showreel, ce pot să fac? si Cum trebuie să arate poza mea de profil?.

“Excellent Profile” = “Profil excelent” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a fost calificat ca fiind un profil excelent. Felicitări, ai făcut o treabă bună! 😊

Înseamnă că profilul tău este bine reprezentat pe toate secțiunile (poze, video, informații câmpuri), materialele sunt de o calitate înaltă, iar câmpurile din profil foarte bine completate.

Nu uita să îți actualizezi constant profilul cu poze noi, video nou, informații noi despre tine, pe măsură ce se mai schimbă ceva sau acumulezi experiență pe proiecte. Ține la curent industria și profesioniștii din domeniu interesați de tine cu ce mai e nou! 😊

“The Cast List Studio Profile” = “Profil făcut în studio The Cast List” înseamnă că profilul tău a fost realizat în studioul The Cast List sau al partenerilor The Cast List. Acest calificativ este garanția calității materialelor tale de prezentare, deoarece acestea au fost făcute într-un studio profesionist și conform standardelor din industrie. Înseamnă că pozele, videoclipurile și materialele tale de prezentare sunt la calitatea cerută pentru casting, respectă cerințele profesioniștilor din industrie. De aceea, va apărea printre primele în căutările de casting.

Atenție! Aceste materiale nu înseamnă neapărat poze de book, cu make-up și styling. Pozele de casting sunt poze în care ești natural, ți se văd clar trăsăturile feței, ochii, expresia, nu poze cu make-up excesiv sau care nu reflectă realitatea. Mai multe informații depre cum trebuie să arate materialele de prezentare de casting găsești aici: Headshots, About me video, Nu am un showreel, ce pot să fac?.

Recomandat este să ai grijă și de procentajul de completare al profilului, să oferi și celelalte informații despre tine prin completarea cât mai multor câmpuri și să îți actualizezi constant profilul când ai poze noi, video nou, se mai schimbă ceva sau acumulezi experiență pe proiecte.

Dacă ești interesat de unul dintre serviciile oferite de echipa The Cast List, de exemplu: realizarea de materiale de prezentare de casting (fotografii, video de prezentare, About-me video, monolog, showreel), accesează secțiunea dedicată sau transmite un email pe: contact@thecastlist.com.

“Special Booking” = “Categorie specială” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și considerat ca fiind dintr-o categorie specială/aparte de talente. 😊 Această calificare o primesc de regulă persoanele care nu sunt actori profesioniști, dar au ori un talent aparte, ori un look deosebit, exotic, neobișnuit, rar în această regiune, ori sunt profesioniști recunoscuți în domeniul lor de activitate sau în comunitatea lor.

Recomandat este, indiferent cât de bine arăți sau cât de cunoscut ești în domeniul tău, pentru că s-ar putea ca în industria cinematografică sau printre cei care caută talente să fie persoane care încă nu te cunosc și doresc să afle mai multe informații despre tine, să acorzi importanța cuvenită profilului tău online din platformă, încearcă să le oferi cât mai multe informații despre tine prin completarea câmpurilor din profil.

Cu siguranță ai poze și video de calitate care să te reprezinte! Chiar dacă acestea sunt disponibile pe internet, cei care accesează platforma vor aprecia să le găsească în profilul tău, la un click distanță (nimeni nu are timp să stea să le caute pe google), de aceea te rugăm să le urci tu în profilul tău din platformă! Selectează-le pe cele care consideri că te reprezintă cel mai bine, urcă-le pe cele care sunt cele mai relevante pentru profesioniștii din industrie care îți accesează profilul din platformă.

Altfel, ne bucurăm să te avem în platforma The Cast List! 😊

“Celebrity” = “Celebritate” înseamnă că profilul tău a fost verificat de către un reprezentant The Cast List și a aflat că ești celebru! 😊 Această calificare o primesc persoanele foarte cunoscute, la nivel de țară sau chiar mondial, indiferent de domeniul din care fac parte (actor sau non-actor).

Recomandat este, indiferent cât de cunoscut ești în industrie, la tine în țară sau chiar internațional, pentru că s-ar putea să fie persoane care încă nu te cunosc și doresc să afle mai multe informații despre tine, să acorzi importanța cuvenită profilului tău online din platformă, încearcă să le oferi cât mai multe informații despre tine prin completarea câmpurilor din profil.

Cu siguranță ai poze și video de calitate care să te reprezinte! Chiar dacă acestea sunt disponibile pe internet, cei care accesează platforma vor aprecia să le găsească în profilul tău, la un click distanță (nimeni nu are timp să stea să le caute pe google), de aceea te rugăm să le urci tu în profilul tău din platformă! Selectează-le pe cele care consideri că te reprezintă cel mai bine, urcă-le pe cele care sunt cele mai relevante pentru profesioniștii din industrie care îți accesează profilul din platformă.

Altfel, ne bucurăm să te avem în platforma The Cast List! 😊

Cu cât ai un calificativ mai bun pentru “Profile Quality” și un procentaj de completare al profilului mai mare, cu atât îți crești șansele la casting, pentru că apari primul în căutările de casting. Există un algoritm care ține cont de aceste două variabile și afișează prima dată talentele care au profilele cele mai calitative, bine făcute, cu informații cât mai complete, conform standardelor din industrie.

Atenție! Pentru a apărea în căutările de casting, procentajul de completare al profilului trebuie să fie de minim 50%!

Acordă importanța cuvenită completării profilului tău, cât și calității acestuia (materialelor tale de prezentare) dacă vrei să îți crești șansele de a fi ales!

Mai multe informații despre motivele pentru care nu apari în căutările de casting găsești aici: De ce nu mi s-a aprobat profilul? De ce nu am un profil aprobat?, Ce se întâmplă dacă nu completez toate câmpurile care apar pe formularul de înregistrare? și De ce, dacă am un profil neaprobat și incomplet, nu particip la castinguri?

Profilul tău își păstrează calificativul de “Profile pending approval” și nu este aprobat dacă:

 • Încă nu a fost verificat de către un reprezentant The Cast List;
 • Ai abandonat procesul de înregistrare la un pas intermediar;
 • Nu ai încărcat minim 3 poze de casting acceptate (mai multe informații despre cum trebuie să arate pozele găsești la întrebarea: Cum trebuie să fie pozele mele de casting pe care le urc în profil?
 • Nu ai completat câmpurile minim obligatorii din formularul de înregistrare.

Ideal este să completezi toate sau cât mai multe câmpuri astfel încât să îți crească șansele să apari în căutările profesioniștilor din domeniu. Doar profilele care au procentajul de completare minim 50% apar în căutările de casting. Informațiile completate trebuie să fie corecte și reale. Nu bifa aptitudini pe care nu le stăpânești, nu selecta limbi pe care nu le vorbești, este important să comunici realitatea, așa cum ești tu, punând accent pe calitățile pe care le ai, dar fără a deforma.

Profilul nu îți este aprobat de reprezentantul The Cast List sau, în cazul în care este aprobat, riști să nu apari în căutările pe proiecte. Adică sa nu fii luat in calcul pentru castinguri. Profilele care nu au un procentaj de completare minim 50% NU apar în căutările de casting.

Exemplu: un proiect în care un personaj trebuie să știe să înoate. Pe lângă celelalte criterii de selecție existente (bărbat/femeie, vârstă, detalii fizice etc.), un filtru important va fi “Sport” - “Înot”, adică rezultatele în urma filtrării în baza de date vor fi doar cu persoane care știu să înoate. Dacă tu știi să înoți, însă ai sărit peste acest câmp fără să îl completezi, pierzi șansa de a participa la acest proiect. Nu ți-ai completat câmpul “Înot”, nu apari în rezultatele căutării, nu ești luat în calcul la acest casting. Astfel ai pierdut o șansă, un posibil proiect, un posibil job.

Toate secțiunile unui profil sunt la fel de importante și au fost gândite astfel încât tu să te poți prezenta la un nivel înalt în fața profesioniștilor din domeniu. Acordă importanță fiecărei secțiuni și vei avea un profil ideal: poze de casting recente și clare, minim un video de prezentare (ideal ar fi să ai un video de prezentare în limba nativă și unul într-o limbă de circulație internațională, limba străină pe care o stăpânești cel mai bine), “About me” video și/sau “Showreel” (dacă ești actor/talent profesionist), cât mai ales toate talentele și abilitățile. E important pentru regizori și producători să știe cât mai multe despre tine, prezintă-te cât mai bine în fața lor. Menționează și experiența, dacă ai.

Pentru unele proiecte s-ar putea să fie o cerință obligatorie.

Dacă ai, acordă importanța cuvenită și completează cât mai mult la zona “Experiență”, trece toate proiectele la care ai participat, cu siguranță sunt un plus și te vor ajuta la castinguri, vei avea un avantaj. Cu cât rolul este mai important, cu atât s-ar putea ca experiența completată să conteze, să fii ales și datorită experienței anterioare.

Există pentru toate un început, nu te îngrijora! Pentru unele proiecte contează mai mult să fii un “fresh talent” cum se spune în industrie, adică să nu mai fi apărut în nicio reclamă, imaginea ta să fie complet nouă. Producătorii, regizorii, directorii de casting sunt mereu în căutare de fețe noi și talente proaspete, încă nedescoperite, așa că ai încredere, primul pas este să ai un profil cât mai bun și proiectele vor veni! 😊

Un sfat: dacă nu ai experiență, ar fi bine să urci pe profilul tău un “About me” video în care să spui despre tine, de ce îți dorești să intri în această lume, ce proiecte crezi că ți s-ar potrivi și ce te recomandă, de ce crezi că ești potrivit pentru ele.

Mergi în pagina de “Edit Profile”, secțiunea “Experience” => apeși butonul “Add experience”.

Mergi în pagina de “Edit Profile”, secțiunea “Experience” => apeși butonul “Add experience”. După ce selectezi categoria principală de proiect, una dintre acestea: Commercial/Advertising, Movie, TV/Television, Live Performance, Theatre, Audio sau Other, ți se vor afișa și restul câmpurilor relevante pentru acel proiect, câmpuri care trebuie completate cât mai corect.

Exemplu: după ce selectezi Commercial/Advertising, se deschid următoarele câmpuri: Subcategory (spot video, ședință foto etc.), Brand (cum se numește produsul pentru care ai făcut reclama), Exclusivity (dacă ai avut sau nu exclusivitate pe produs sau totală), Product category (categoria de produs: bere, farmacie etc.), Is it still broadcasting? (dacă mai rulează sau nu proiectul), Role (ce tip de rol ai avut: principal, secundar etc.), Director (numele regizorului), Year (anul filmării).

Pentru că mai ales în cazul reclamelor, exclusivitatea pe o anumită categorie de produs sau chiar totală, poate fi un criteriu de selecție.

De exemplu: ai făcut o reclamă la o bancă, cu exclusivitate pe 2 ani de zile, pe Europa. Asta înseamnă că nu poți participa la castingurile pentru reclame la alte bănci sau produse financiare, pe teritoriul respectiv, atât timp cât ești în perioada de 2 ani de exclusivitate. Imaginea ta este exclusiv folosită de acea bancă, atât timp cât ai semnat un contract cu exclusivitate, ești obligat să îl respecți. Pentru perioada semnată nu ai voie să faci reclamă la o altă bancă.

Ai grijă, verifică ce contracte ai semnat și completează-ți corect exclusivitățile aferente acestora în câmpul dedicat din zona “Experiență”. Arată că ești un profesionist care știe ce face, care își respectă angajamentele. Seriozitatea e un plus, contează dacă vrei să ai cât mai multe job-uri.

Mergi în pagina de “Edit Profile”, secțiunea “Experience” => apeși butonul “Add experience”. Categoriile principale de proiecte: Commercial/Advertising și TV/Television conțin acest câmp de “Exclusivity” care are 3 variante de selecție. Mai jos explicații pentru exclusivitatea pe spoturi video:

 • “Without exclusivity”: înseamnă că nu a fost un proiect cu exclusivitate. Exemplu: ai filmat o reclamă pentru farmacie și nu ai exclusivitate pe categorie de produs (farmacii) ceea ce înseamnă că poți filma și alte reclame la farmacii fără să te afecteze în vreun fel;
 • “Exclusivity on product category”: înseamnă că, pe perioada contractuală, NU ai voie să filmezi alte reclame care se încadrează în aceeași categorie de produs, nu ai voie să apari în reclamele concurenței pe perioada de difuzare a reclamei corelată și cu celelalte drepturi de difuzare (teritoriu și medii);
 • “Full exclusivity”: înseamnă că pe perioada contractuală nu ai voie să mai apari în alte spoturi indiferent de categoria de produs/brand. Imaginea ta este blocată pe acea perioada, teritoriu și medii pentru acel brand și atât.
 • Trebuie să reflecte realitatea, să fie cât mai actuale;
 • Naturale, în haine simple în culori neutre. Nu prezintă interes: hainele excentrice sau brandurile, logo la vedere, culori stridente. Evită accesoriile (bijuterii, pălării, ochelari de soare etc.). Trebuie să fie imagini în care să apari doar tu, cum ești în realitate, nu altceva;
 • În cazul persoanelor de sex feminin este recomandat un machiaj cât mai simplu, machiajul în exces nu te va ajuta, ba chiar s-ar putea să nu fii selectată dacă nu ți se văd bine trăsăturile din cauza machiajului excesiv;
 • Cadrul să fie neutru astfel încât să nu distragă atenția. Exclus peisaje, animale de companie, prieteni sau poze din călătorii. Te vor face să arăți neprofesionist și nu vei prezenta încredere;
 • Trebuie să fie de impact. Vei apărea într-o lista de prezentare alături de alte câteva zeci de persoane, dacă vrei să atragi atenția, ai grijă ca poza ta de profil să fie expresivă, clară, relevantă, să transmiți ceva, să comunice ceva despre tine;
 • Nu urca poze blurate, pixelate;
 • Citește mai multe despre cum să-ți faci fotografiile de casting aici: Pozele de prezentare – Cum să te prezinți fără cuvinte.

Mai multe informații despre cum trebuie să fie pozele și ce să faci ca să ai poze bune de casting citește aici: Pozele de prezentare – Cum să te prezinți fără cuvinte.

Pentru a le realiza, ai 3 variante:

 • Citești articolele de mai sus, înțelegi ce se cere, te inspiri din exemple și ți le faci singur sau cu ajutorul unui prieten. Cu un smartphone, la lumină naturală și un fundal neutru, poți avea poze de casting acceptabile, chiar bune, fără să cheltuiești pentru ele;
 • Apelezi la un fotograf profesionist sau la specialiști din domeniu, care contra cost, prin relații sau barter vor fi dispuși să-ți realizeze un set de poze. Ai în articolul de mai sus mai multe informații;
 • Ne contactezi și îți putem oferi și ședințe foto create de către specialiștii noștri, prezentări video ori showreel, cât și consiliere profesională, atunci când simți că ai nevoie. Pentru că vrem să ai un profil complet, realizat la cele mai bune standarde, avem aceste servicii dedicate construirii profilelor.

Ce ai spune într-o întâlnire de 1- 2 minute cu un regizor, producător ori director de casting dacă ai vrea să-l cucerești?

Mai multe informații despre ce să conțină și cum să îți faci un “About me” video găsești in articolul De ce și pentru ce un “About me Video”?.

Filmează-te și urcă videoclipul pe profilul tău, nu mai aștepta! Îl poți face acum, cu telefonul mobil. Tot ce trebuie e să ai o lumină bună, de preferat naturală, și inspirație. :)

Actor sau talent profesionist? Dacă ești actor, dar nu ai un Showreel, îți recomandăm să îți uploadezi pe profilul tău măcar un monolog. Alege o partitură care te avantajează și filmează-te. De preferat să ai un monolog în limba nativă și unul într-o limbă străină, pe care o stăpânești. Dacă ești dansator, cântăreț sau artist profesionist și nu ai un Demo Reel, urcă un videoclip în care îți pui în evidență aptitudinile artistice. Cum altfel să transmiți că ești artist și ce faci?

Actor amator sau real people? Showreel-ul este opțional. Urcă în schimb orice material video cu tine care este relevant pentru domeniul artistic, cu atât mai mult dacă ai un talent. De exemplu: ai abilitatea de a vorbi limba engleză cu un accent anume sau chiar diferite accente, știi să cânți la chitară sau să reciți poezii? Fă-ți un video în care te prezinți astfel. Cu un smartphone, filmează-te și urcă-l, nu mai aștepta, arată ce știi, talentul tău!

Preluarea contului meu prin setarea parolei. Cum îmi preiau profilul transferat automat în platformă din baza de date a agenției On Vogue?

Actorii sau talentele care au lucrat la diverse proiecte, au fost la castinguri sau au ajuns în vizită la agenția noastră parteneră, On Vogue Management, au deja un profil construit, acesta a fost făcut de și împreună cu echipa agenției, cu unul dintre directorii de casting. Acest profil a fost automat transferat pe platforma The Cast List.


Notă:

Agenția On Vogue Casting NU mai există ca agenție de casting. Baza de date cu talente a agenției On Vogue Casting (în care se afla și profilul tău de talent) a fost transformată în platforma online de casting The Cast List și deschisă pentru a fi accesată online de către toți directorii de casting, agențiile de casting, producătorii, regizorii, fotografii, televiziunile, agențiile de publicitate. Tu poți fi văzut acum online și contactat direct de către toți profesioniștii din industria cinematografică, de media și advertising în căutare de talente pentru producțiile lor, atât locale, cât și internaționale. 🌎 

Avantajul major este ca astfel bugetul pentru un job/rol ajunge integral și transparent la tine: platforma The Cast List nu opreste niciun comision din banii tăi (ai talentului).

Dacă ai colaborat cu agenția On Vogue și ai profil, ți-a fost transferat automat contul pe platformă, acum tu trebuie doar să îți setezi parola și să-ți preiei controlul asupra contului și profilului tău! Sau să ți-l ștergi, dacă nu ți-l mai dorești.

Pașii și instrucțiunile sunt:

1. Mergi direct pe pagina dedicată activării contului (click aici). (NU la Register*, pentru că tu deja ai cont)

2. Introdu-ți adresa ta de email** (ATENȚIE: cea cu care te-ai înregistrat în baza de date a agenției partenere On Vogue, atunci când ți-ai făcut profilul) și apasă butonul “Trimite-mi link-ul de resetare a parolei”.

3. Vei primi un email cu un link de setare a parolei. Accesezi link-ul primit.

4. Introduci parola nouă în câmpul “New password” și o reintroduci pentru verificare în câmpul “Confirm password”. Bifezi casuțele de mai jos și apoi apeși butonul “Recover!” (= “Setează parola” ).

5. Felicitări! Ți-ai activat contul!

6. Îți accesezi contul și ți-l gestionezi, de oriunde ai fi.


* Dacă te vei duce din greșeală la pagina “Register” , pentru a-ți crea un cont nou, sistemul va detecta că numărul și/sau adresa ta de email sunt deja asociate cu un cont existent. Vei putea să te conectezi la contul tău deja existent, urmând pașii de mai sus.

** Poți introduce adresa de email sau numărul de telefon (dacă aceasta nu mai este valabilă), oricare dintre ele va functiona, atâta timp cât este emailul/numărul de telefon cu care te-ai înregistrat când ți-ai făcut profilul la agenția parteneră On Vogue. Sistemul te va recunoaște după unul dintre ele.

*** Emailul sau sms-ul cu link-ul de resetare a parolei îl primești într-un minut maxim, este valabil 24 de ore. După aceea expiră și trebuie să reiei procesul, așa că rămâi pe pagină și continuă procesul de preluare cont.

Dacă întâmpini dificultăți în a-ți prelua contul, este posibil să fie una dintre situațiile de mai jos:

 • Ți-ai schimbat numărul de telefon și/sau email-ul cu care te-ai înregistrat inițial la agenția On Vogue. De aceea, acum sistemul nu te recunoaște (primești mesaj: “Nu a fost găsit niciun cont cu această adresă de email sau număr de telefon.”) când introduci numărul nou de telefon sau adresa nouă de email. El le știe pe cele vechi, după acelea te poate identifica. Soluția: introduci doar una dintre ele, pe cea care mai e valabilă și sistemul te va recunoaște. Ulterior, mergi și îți actualizezi informațiile, îți treci noul număr de telefon sau noua adresă de email în pagina “Edit my profile”, secțiunea “Account settings”;
 • Nu introduci corect numărul de telefon. Numărul de telefon corect pentru România, după codul de țară +40, continuă cu 7XX XXX XXX, nu +40 07XX XXX XXX. Nu dubla cifra “0”.
 • Deja ți-ai preluat contul, caz în care iți apare mesajul: “ Acest cont a fost deja preluat” și trebuie să mergi să te loghezi în Pagina de Login. Dacă nu-ți mai aduci aminte parola pe care ți-ai setat-o, accesezi “Forgot your password? Click here to reset it.” (din Pagina de Login) și îți setezi o nouă parolă.
 • Nu respecți regulile de siguranță în setarea parolei și primești eroarea “Password should contain at least 6 characters”. (parola trebuie să conțină cel puțin 6 caractere)
 • Parola reintrodusă în câmpul “Confirmă parola” nu este identică cu parola introdusă în câmpul “Parolă” și primești eroarea “The password fields don't correspond”. Asigură-te că ai scris aceeși parolă în ambele câmpuri.
 • Nu bifezi căsuțele care sunt obligatorii, cele care fac referire la termenii și condițiile de utilizare ale platformei și politică de confidențialitate. Dacă nu ești de acord cu ele, nu poți continua.
 • Nu ai un browser actualizat și nu poți accesa platforma: dacă întâmpini dificultăți, poate fi pentru că nu folosești un browser actualizat. Fă-ți update sau descarcă o versiune actuală de browser de internet;
 • Accesezi de pe mobil. Te rugăm pentru început să utilizezi un PC (nu telefon sau tabletă), pentru a evita unele erori care pot apărea în această etapă. Nu-ți face griji, lucrăm la optimizarea pe mobile a platformei, ea merge deja pe unele telefoane mobile, însă pe altele e posibil să nu-ți fie afișat complet profilul.

Profilul construit împreună, pe care îl găsești acum în platformă, poate nu este cel mai reușit, poate unele poze făcute în agenție sau trimise de tine nu sunt cele mai bune, nu te reprezintă la adevărata ta valoare sau poate tu între timp te-ai schimbat și nu mai sunt actuale. La fel și informațiile din profilul tău. De aceea, acționează, actualizează-le. Acum ai control total asupra profilului tău, ești responsabil pentru calitatea lui, e datoria ta să ți-l gestionezi.

Atenție! Nu-ți strica profilul, dacă încă nu ai materiale mai bune!

Nu șterge date dacă nu e cazul, nu-ți șterge pozele din profil! Exemplu: vrei să ștergi poze în care ți se pare că nu ai ieșit bine? Dacă nu ai altele cu care să le înlocuiești, de ce? Mai bine poze în care să fii văzut de regizori și producători natural, poze standard de casting, decât deloc. Oricum, nu ești la concurs de frumusețe 😊, ci contează expresivitatea 😊, dar tu știi asta, ca actor.