Inapoi la Casting Calluri

CASTING TINERI - Reclama Smartwatch - VIDEO TESTIMONIAL FILMAT ACASA

(Barbat sau femeie, 18-28 ani)

Toate talentele

Buget net: 250 EUR/video testimonial

Nu conteaza, nu va deplasati - filmati de acasa/oriunde sunteti

Romana

Brand online de produse electronice si electrocasnice

31 Decembrie 2022

15 Decembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Alte Tipuri de Reclame

Detalii proiect

O serie de video testimoniale facute acasa de utilizatori, menite sa fie folosite in promovarea unui nou produs tip smartwatch. Talentele selectate vor primi ceasul pentru testare pe o perioada determinata. In urma testarii, acestea vor filma cu propriul telefon un scurt video de 3-5 minute in care sa impartaseasca impresii cu privire la experienta de utilizare si sa raspunda la cateva intrebari prestabilite.

Perioadă și Durată Job

Dupa ce sunteti selectat/a si primiti produsul, este necesar sa realizati si livrati testimonialul video in termen de 2 saptamani.

Cerințe și Descriere Job

CAUTAM: Femei si Barbati 18-28 ani, deschisi si sociabili, interesati de gadget-uri, tehnologie si lifestyle. Nu este obligatoriu, insa reprezinta un plus sa detineti deja un smartwatch. APLICATI: Vă rugăm să aplicați aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați ca acum) și clare. Poze de prim plan, in care sa iti vedem chipul si poze plan intreg in care sa iti vedem corpul. Fara: ochelari de soare, palarii sau alte accesorii, nu vor fi luate in calcul la casting. (vezi detalii cum trebuie sa fie pozele de casting, mai jos, la sectiunea Informatii Suplimentare) - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" in care va prezentati: prenumele, varsta, localitatea, ocupatia, pasiunile, cateva cuvinte pe care doriti sa le spuneti despre dumneavoastra, nu exista o regula, poate fi orice, important este sa va vedem pe "camera" si sa fiti cat mai natural(a) si relaxat(a). (vezi detalii cum trebuie sa fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la sectiunea Informatii Suplimentare) SELECTIE & CASTING: Se face in baza acestor poze si video pe care le urcati pe profil. NU va fi un alt casting fizic sau in studio. INFORMATII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, ca să iei joburi? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile?mkt_ref=1246399d9f3221e54.79473373 Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa iti maximizezi sansele si sa iei cat mai multe job-uri, ai in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Buget net: 250 EUR/video testimonial

Nu conteaza, nu va deplasati - filmati de acasa/oriunde sunteti

Romana

Brand online de produse electronice si electrocasnice

31 Decembrie 2022

15 Decembrie 2022