Inapoi la Casting Calluri

🎙️ CASTING CALL - Actriță vocalistă - Colaborare pe termen lung - trupă muzicală

(Femeie, 18-30 ani)

Profesionisti

Se va discuta la întâlnirile cu creatorii proiectului muzical. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

București

Romana

Trupă muzicală din București

30 Mai 2024

19 Martie 2024

Categorie Rol/Job

Cantaret/Muzician

Detalii proiect

Trupă muzicală în curs de formare în București: influențe pop-rock-simfonic (epic music). Primul proiect cultural pe modelul de cooperativă din România. Trupa are în plan lansarea a 4 albume muzicale. După fiecare album muzical, va fi realizat un spectacol muzical (teatru si dans) care să pună in valoare melodiile din albumul respectiv.

Perioadă și Durată Job

Disponibilitate pentru o colaborare full-time (6-8h/zi, dar există flexibilitate în ceea ce privește programul) pe termen lung. Proiectul va începe în Ianuarie 2025. De asemenea, vă rugăm să aveți disponibilitate pentru câteva întâlniri online și fizice care fac parte din procesul de selecție (perioadă de probă).

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Artistă vocalistă 18-30 ani (ideal actriță) cu aspect plăcut, fizic atletic, fără tatuaje excesive la vedere, care va da viață unui personaj complex și fabulos: ROMÂNIA. Trupa se va forma în București, însă există flexibilitate în ceea ce privește orașul dvs. de proveniență. ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vedeți detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" în care vă prezentați: prenumele, vârstă, localitatea, ocupația, pasiunile, câteva cuvinte pe care doriți să le spuneți despre dumneavoastră, despre experiența dvs. muzicală și pe actorie - nu există o regulă, poate fi orice, important este să vă vedem pe "cameră" și să fiți cât mai natural(ă) și relaxat(ă). (vezi detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - ❗SHOWREEL / DEMO REEL pe muzică - Detalii despre EXPERIENȚA dvs. muzicală și de actorie vă rugăm să le treceți în câmpul "Experiență" 🎬 PRESELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselecția se va faza în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcați poze și video de prezentare recente, dacă vreți să luați castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platformă când sunteți selectat(ă)/favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. Cei selectați primesc și sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu mai multe informații. ℹ️ INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, că să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să îți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Se va discuta la întâlnirile cu creatorii proiectului muzical. The Cast List nu intervine în negocierea bugetelor și nu oprește niciun comision din banii actorilor.

București

Romana

Trupă muzicală din București

30 Mai 2024

19 Martie 2024