Inapoi la Casting Calluri

🎬 CASTING CALL - BĂIEȚI 5-8 ANI - Film Studențesc

(Baieti, 5-8 ani)

Toate talentele

Atenție! Acest job este pro bono (neplătit), asigură-te că ești de acord înainte de a aplica!

București și posibil împrejurimi

Studenții Facultății de Film, UNATC "I. L. Caragiale": Daria Petrache (director de imagine), Alfredo Minea (regizor), Andreea Buzatu (producător)

05 Noiembrie 2023

27 Octombrie 2023

Categorie Proiect

Film - Scurtmetraj

Categorie Rol/Job

Rol principal

Detalii proiect

ATENȚIE! Proiect PRO BONO (fără buget/neplătit). Dorim să ajutăm la realizarea unui scurtmetraj studențesc făcut de studenții Facultății de Film din cadrul UNATC "I. L. Caragiale" București. "Caseta" este un film de Anul III, licență Imagine care se va filma pe peliculă color. 🎞️ Participarea la filmare NU este remunerată. De aceea, vă rugăm să aplicați doar dacă doriți ca băiatul dvs. saă participe fără a fi remunerat (și să ajutați la realizarea acestui proiect). Filmul se va proiecta ulterior în diferite festivaluri de film naționale și internaționale.

Perioadă și Durată Job

Perioadă de filmare: 24-27 Noiembrie Copilul nu va filma pe întreaga perioadă. Programul de filmare exact pentru el se va stabili și comunica în prealabil, în apropierea datelor de filmare.

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Băieți 5-8 ani, din București, pentru 2 roluri în cadrul unui scurtmetraj studențesc (fără buget, neremunerat). Unul dintre cei doi trebuie să aibă părul foarte scurt sau să aibă disponibilitatea de a se tunde astfel. Dacă băiatul dvs. e pasionat de actorie și vreți să-i oferiți ocazia sa să participe la o filmare unde poate căpăta experiență și își poate explora talentul, vă invităm să aplicați la acest anunț 😊 ✅ APLICAȚI: Vă rugăm să aplicați aici, utilizând profilul minorului din platforma The Cast List. OBLIGATORIU, dacă nu are deja, vă rugăm să urcați pe profilul minorului: Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arată ca acum) și clare. Poze de prim plan, în care să fie clar chipul și poze plan întreg în care să se vadă în întregime corpul. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vezi detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) Video de prezentare "About me" RECENT în care să menționeze prenume, vârsta, înălțime, greutate, localitatea, experiența, câteva cuvinte despre el/ea, pasiuni, hobby-uri, interese etc. (vezi detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) Experiența anterioară nu se cere, dar dacă există, vă rugăm să o menționați în profilul minorului la zona "Experiența". Actualizați cu toate proiectele, la zi și corect! ℹ️ INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, că să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, că să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să îți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Atenție! Acest job este pro bono (neplătit), asigură-te că ești de acord înainte de a aplica!

București și posibil împrejurimi

Studenții Facultății de Film, UNATC "I. L. Caragiale": Daria Petrache (director de imagine), Alfredo Minea (regizor), Andreea Buzatu (producător)

05 Noiembrie 2023

27 Octombrie 2023