Inapoi la Casting Calluri

📺 CASTING CALL - GRIGORE VENTURA LOOKALIKE - Miniserie Istorică - History Channel

(Barbat, 35-45 ani)

Toate talentele

350 RON - plata pe loc, la finalul zilei (300 RON / ziua de filmare, 50 RON / proba costume)

București

Chainsaw Film Production

14 Iulie 2023

07 Iulie 2023

Categorie Proiect

TV / Televizune - Miniserie

Categorie Rol/Job

Figuratie speciala

Detalii proiect

O serie de mici povestioare despre evenimente din Romania ramase fara raspuns. Productie Chainsaw Film Production pentru History Channel. Filmare re-enactment “Moartea lui Eminescu” - Actiunea se petrece in anul 1883. Personajele trebuie sa aiba un aer “din Belle Epoque” cu mustata, barba si joben pentru barbati iar femeile au parul lung (un avantaj daca au par carliontat).

Perioadă și Durată Job

Vei avea 1 zi de filmare, pe 14 iulie, aprox 8h, repetitiile vor fi in aceeasi zi, pe set . Vei avea si o proba de costum, de aprox 1h cu 1 zi inainte de filmare), locatia in Bucuresti, se va comunica.

Cerințe și Descriere Job

CĂUTĂM: Barbati aprox. 40 ani care seamana cu Grigore Ventura (poza referinta atasata). APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg în care să vă vedem corpul. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vedeți detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) ❗❗❗IDEAL poze in care sa semanati cat mai mult cu personajul din poza referinta de aici ❗❗❗ - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" în care vă prezentați: prenumele, vârsta, localitatea, ocupația, pasiunile, câteva cuvinte pe care doriți să le spuneți despre dumneavoastră, nu există o regulă, poate fi orice, important este să vă vedem pe "cameră" și să fiți cât mai natural(ă) și relaxat(ă). (vezi detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Experiența anterioară nu se cere, dar dacă există, vă rugăm să o menționati în profil la zona "Experiență". Actualizați cu toate proiectele, la zi și corect! SELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselecția în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcați poze și video de prezentare recente, dacă vreți să luați castingul! Veți vedea direct în contul dvs. din platforma când sunteți selectat(ă)/favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă vi se cere un selftape anume sau dacă aplicația dvs. a fost refuzată. Cei selectați primesc și sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu mai multe informații. INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, că să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să îți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

350 RON - plata pe loc, la finalul zilei (300 RON / ziua de filmare, 50 RON / proba costume)

București

Chainsaw Film Production

14 Iulie 2023

07 Iulie 2023