Inapoi la Casting Calluri

💻 JOB DE ACASĂ - Chestionare video - câștiguri rapide

(Barbat sau femeie)

Toate talentele

Buget net: 350 RON/ chestionar video de aproximativ 20 minute. Plata în maxim 2 zile de la participare.

Nu conteaza, nu vă deplasați - filmati de acasă /oriunde sunteți

Romana

Organizație non-guvernamentală

15 Mai 2024

28 Martie 2024

Categorie Proiect

Altceva - Altceva

Detalii proiect

O serie de chestionare video pe diverse tematici. Participanții vor lua parte la una sau mai multe conversații video online de aprox 20 minute, în cadrul cărora vor răspunde la o serie de întrebări simple pe subiecte ce privesc viața de zi cu zi.

Perioadă și Durată Job

După ce sunteți selectat(ă), veți fi contactat(ă) pentru a stabili o dată și un interval orar convenabile pentru dvs., când puteți participa de acasă, de pe laptop/telefon la un scurt chestionar video, de aproximativ 20 minute. Acesta va fi înregistrat, dar NU va fi publicat, difuzat nicăieri.

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Femei, bărbați și adolescenți de toate vârstele, comunicativi și sociabili, interesați de progresul comunității în care locuiesc, deschiși să răspundă la câteva întrebări simple pe tematici precum: școală, job, viață profesională, studii, familie, prieteni și timp liber, pasiuni, obiceiuri. Căutăm persoane din toată țara! Vă rugăm să specificați în profilul dvs. și în video orașul de proveniență. ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs general: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg în care să vă vedem corpul. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vedeți detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" în care vă prezentați: prenumele, vârsta, localitatea, ocupația, pasiunile, câteva cuvinte pe care doriți să le spuneți despre dumneavoastră, nu există o regulă, poate fi orice, important este să vă vedem pe "cameră" și să fiți cât mai natural(ă) și relaxat(ă). (vezi detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) SELECȚIE: Se face în baza acestor poze și video pe care le urcați pe profil. NU va fi un alt casting fizic sau în studio. INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, că să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, că să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să îți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Buget net: 350 RON/ chestionar video de aproximativ 20 minute. Plata în maxim 2 zile de la participare.

Nu conteaza, nu vă deplasați - filmati de acasă /oriunde sunteți

Romana

Organizație non-guvernamentală

15 Mai 2024

28 Martie 2024