Inapoi la Casting Calluri

🌿 JOB DE ACASĂ - Produse VEGANE/BIO - Chestionare video

(Barbat sau femeie)

Toate talentele

Buget net: 350 RON/ chestionar video. Plata se face imediat, în ziua în care dați chestionarul.

Nu conteaza, nu vă deplasați - filmati de acasă /oriunde sunteți

Romana

Brand de produse vegetariene și vegane

01 Ianuarie 2024

09 Noiembrie 2023

Categorie Proiect

Reclama - Alte Tipuri de Reclame

Detalii proiect

Chestionare video pe tema alimentației vegane și a produselor bio. Participanții vor lua parte la o conversație video online de câteva minute, în cadrul căreia vor răspunde la o serie de întrebări simple.

Perioadă și Durată Job

După ce sunteți selectat(ă), veți fi contactat(ă) pentru a stabili data și ora la care să fiți disponibil(ă) pentru videocall.

Cerințe și Descriere Job

📣 CĂUTĂM: Persoane de toate vârstele cu alimentație vegetariană, vegană sau interesați de produse bio. Căutăm persoane din toată țara! Vă rugăm să specificați în profilul dvs. și în video orașul de proveniență. ✅ APLICAȚI: Aplicați direct aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul dvs general: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați că acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg în care să vă vedem corpul. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vedeți detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" în care vă prezentați: prenumele, vârsta, localitatea, ocupația, pasiunile, interestul pentru stilul de viață vegan/vegetarian, câteva cuvinte pe care doriți să le spuneți despre dumneavoastră, nu există o regulă, poate fi orice, important este să vă vedem pe "cameră" și să fiți cât mai natural(ă) și relaxat(ă). (vezi detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) 🌿 SELECȚIE: Se face în baza acestor poze și video pe care le urcați pe profil. NU va fi un alt casting fizic sau în studio. INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, că să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, că să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să îți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Buget net: 350 RON/ chestionar video. Plata se face imediat, în ziua în care dați chestionarul.

Nu conteaza, nu vă deplasați - filmati de acasă /oriunde sunteți

Romana

Brand de produse vegetariene și vegane

01 Ianuarie 2024

09 Noiembrie 2023