Inapoi la Casting Calluri

Ai un COPIL DE 3-5 ANI vorbitor de ENGLEZĂ? CO-PRODUCȚIE INTERNAȚIONALĂ cu JOHN MALKOVICH, actor dublu nominalizat la Oscar - "THE YELLOW TIE" 🎬 CASTING CALL!

(Baieti sau fete, 3-5 ani)

Toate talentele

Se va discuta cu talentele alese.

Romania

31 Mai 2023

08 Mai 2023

Categorie Proiect

Film - Lungmetraj

Categorie Rol/Job

Rol secundar

Detalii proiect

Actorul dublu nominalizat la Oscar JOHN MALKOVICH va juca rolul dirijorului român Sergiu Celibidache într-o nouă co-producție Oblique Media Film (Romania) și Celi Films (UK). Filmul biografic va urmări viața extraordinară a controversatului artist, considerat geniu de unii și nebun de alții, de la anonimat și până la vârful lumii muzicii clasice. Filmul “The Yellow Tie” va prezenta povestea adevărată de viață a unui individ cu un destin remarcabil, dar sinuos. Căutarea inspirațională a unui bărbat de-a lungul întregii sale vieți de a-și împlini visul și de a primi acceptare din partea celor dragi. HAI LA CASTING! FILMĂRILE vor avea loc INTEGRAL ÎN ROMÂNIA, în perioada iunie-august 2023. Poți și TU să participi la o filmare, să fii pe set alături de actorii tăi preferați și să apari într-un film! Chiar dacă nu ai experiență sau studii de actorie! ATENȚIE! Vă rugăm VERIFICAȚI toate anunțurile de casting pentru acest film și aplicați la cele potrivite pentru dvs.

Perioadă și Durată Job

1 sau mai multe zile de filmare, în funcție de rol, în perioada Iunie-August 2023.

Cerințe și Descriere Job

CĂUTĂM: COPII 3-5 ANI, vorbitori nativi sau buni de de limbă engleză, pentru mai multe roluri într-un lungmetraj - co-producție internațională cu filmare în România. APLICAȚI: Vă rugăm să aplicați aici, utilizând profilul din platforma The Cast List. ATENȚIE! NU vor fi luate în calcul alte aplicații. OBLIGATORIU, dacă nu aveți deja, vă rugăm să urcați pe profilul copilului: - Minim 3 POZE RECENTE (nu mai vechi de 3 săptămâni - în care arătați ca acum) și clare. Poze de prim plan, în care să vă vedem chipul și poze plan întreg în care să vă vedem corpul. Fără: ochelari de soare, pălării sau alte accesorii, nu vor fi luate în calcul la casting. (vedeți detalii cum trebuie să fie pozele de casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Ideal si un scurt (maxim 1 minut) VIDEO PREZENTARE "About me" ÎN LIMBA ENGLEZĂ - în care să prezinte: prenumele, vârsta, localitatea, ocupația, pasiunile, câteva cuvinte pe care le poate spune despre el, nu există o regulă, poate fi orice, important este să îl vedem pe "cameră" și să fie cât mai natural(ă) și relaxat(ă). (vedeți detalii cum trebuie să fie video de prezentare pentru casting, mai jos, la secțiunea Informații Suplimentare) - Menționați pe profilul copilului, în zona Skills, Languages & Licenses > limba engleză + nivelul de cunoaștere; - Experiența anterioară nu se cere, dar dacă există, vă rugăm să o menționați în profil la zona "Experiență". Actualizați cu toate proiectele, la zi și corect! ATENȚIE! Se caută și talente din țară. Pentru talentele din provincie: menționați neapărat localitatea în care locuiți. PRESELECȚIA: Aplicați conform cu cerințele de mai sus, preselecția în baza profilului de aici, din platformă. OBLIGATORIU urcați poze și video de prezentare recente, dacă vreți să ia castingul! Veți vedea direct în contul lui din platforma când este selectat(ă)/favorit(ă), chemat(ă) la audiție, dacă i se cere un selftape anume sau dacă aplicația a fost refuzată. Cei selectați primesc și sms (prin sistemul automat de sms-uri al platformei The Cast List) cu mai multe informații. INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, ca să iei joburi? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citește aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informații despre cum să iți maximizezi șansele și să iei cât mai multe job-uri, ai în secțiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont ?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Toate talentele

Se va discuta cu talentele alese.

Romania

31 Mai 2023

08 Mai 2023