Inapoi la Casting Calluri

CASTING MODELE PROFESIONISTE - SHOOTING-URI FASHION PENTRU WEBSITE FASHION E-COMMERCE

(Barbat sau femeie, 18-40 ani)

Profesionisti

Buget net per zi de shooting: 700-1200 RON/ zi de shooting, in functie de imagine si experienta. Platforma The Cast List nu opreste niciun comision din remuneratia talentelor.

Castingul fizic in Bucuresti la sediul companiei, zona centrala. Sedinte fot: la studioul foto din Buftea, se deconteaza/asigura transportul

Romana

Explorado- Explorado.ro

31 Martie 2023

06 Septembrie 2022

Categorie Proiect

Reclama - Sedinta Foto

Categorie Rol/Job

Model

Detalii proiect

Serie de sedinte foto si video pentru site de e-commerce: shooting-uri fashion pentru brand-ul propriu de haine (private label) si branduri internationale.

Perioadă și Durată Job

1 zi sau mai multe zile, daca dupa prima zi colaborarea este buna si aveti disponibilitate, vom colabora pentru mai multe tinute, mai multe zile.

Cerințe și Descriere Job

ATENTIE! JOB EXCLUSIV PENTRU MODELE PROFESIONISTE! Va rugam nu aplicati daca nu va incadrati cerintelor. DACA NU SUNTETI MODEL PROFESIONIST: Va rugam verificati pe site restul anunturilor de casting pentru dvs. si aplicati la cele care vi se potrivesc. CERINTE: - OBLIGATORIU Modele profesioniste/cu experienta in domeniu - Inaltime minima: 170 cm pentru fete, 180 cm pentru baieti - Masura haine: S pentru fete si M/L pentru baieti - Un plus daca ai experienta de fotografie pentru E-commerce, adauga asta in profilul tau la campul text "About me". APLICATI cu: - minim 5 POZE RECENTE ( în care arătați ca acum): minim una portret (cu fata), minim una cu corpul intreg (full body) si cateva poze de la sedinte foto/proiecte anterioare, - ideal un scurt (maxim 1 minut jumatate) video de prezentare, pe care il faceti cu telefonul mobil: prenume, varsta, localitate, ocupatie, ce sedinte foto ati facut anterior, orice doriti sa spuneti despre dvs., pe care le urcați direct aici, pe profilul dvs. din platformă. COMPLETATI -VA in profil: - Eperienta anterioara - Masurile haine - Inaltimea si dimensiunile, la zi! NU trisati! CASTINGUL: - Aplicați conform cu cerințele de mai sus. - Fashion stylistul si departamentul de marketing vor face preselectia in baza profilului din platforma. Va rugam respectati instructiunile de mai sus, dati dovada de profesionalism. - Veți vedea direct în contul dvs. când sunteți selectat/ favorit sau dacă aplicația va fost refuzată. - Modelele selectate primesc un sms automat de la The Cast List cu invitatia la casting. CASTING FIZIC: OBLIGATORIU CASTING FIZIC CU MODELELE SELECTATE pentru a discuta mai multe detalii despre colaborare. Daca nu aveti disponibilitate pentru casting fizic, va rugam nu aplicati. Castingul fizic va fi la sediul companiei, direct cu Fashion stylistul si Departamentul de marketing, in Bucuresti, cei selecati primesc sms cu adresa si link calendar online pentru a se programa. INFORMATII SUPLIMENTARE: Cum îți completezi profilul pe The Cast List, ca să iei joburi? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-complete-profile Cum să fie pozele și videourile de prezentare pe profilul tău, ca să iei castingurile? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-photos-and-videos-should-be Cum faci un video bun de prezentare “About me” cu care să iei castingurile? Ce alte videouri să mai încarci pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-make-a-good-about-me Cum alegi poza de profil? Cum încarci și editezi pozele pe profilul tău? Citese aici info: https://thecastlist.com/articles/how-to-choose-profile-picture CUM iei un casting? Mai multe informatii despre cum sa iti maximizezi sansele si sa iei cat mai multe job-uri, ai in sectiunea suport - HELP CENTER > TALENTS FAQ, aici: https://thecastlist.com/dashboard/faq Succes la casting!

Intra in cont si aplica la acest job

Nu ai cont?
Inregistreaza-te si aplica la acest job!

Profesionisti

Buget net per zi de shooting: 700-1200 RON/ zi de shooting, in functie de imagine si experienta. Platforma The Cast List nu opreste niciun comision din remuneratia talentelor.

Castingul fizic in Bucuresti la sediul companiei, zona centrala. Sedinte fot: la studioul foto din Buftea, se deconteaza/asigura transportul

Romana

Explorado- Explorado.ro

31 Martie 2023

06 Septembrie 2022